Ga naar inhoud

CDAB 70 [LXX] Hong Kong rijmt wel


littedemon

Aanbevolen berichten

Opstelten liegt. Tja. Het was volgens mij al bekend dat er al kennis was over eventueel luchtafweergeschut in Oost-Oekraïne, maar of het echt verwijtbaar is dat ze de route niet hebben veranderd is een heel andere vraag. Met de kennis van nu is het heel erg makkelijk om met een beschuldigend vingertje richting de politiek te gaan wijzen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Wat is dat toch met dat verplichte **genieten van dingen**, wat Nederlanders zichzelf en elkaar vaak bijna een soort van opleggen? Neem nou een uitspraak als ''genieten is dit hè jongens?'', die eigenlijk alleen maar dient om de spreker er zelf van te overtuigen dat hij aan het genieten is. Of deze, die ik net langs hoorde komen op tv: ''Zorg er in ieder geval voor dat je geniet.'' De aandacht wordt zo erg gevestigd op het genieten zelf en de schijnbare noodzaak ervan (anders is de vakantie voor niets), dat er een enorme druk op komt te staan en van daadwerkelijk genieten weinig terecht komt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Workingplayer, ik heb een paar posts geleden een tackle op de bal proberen te maken. Maar hoe meer posts ik van je lees, hoe meer ik het idee krijg dat je daar bijzonder weinig baat bij hebt, dus ik vlieg er eens met gestrekt been in. Ik denk namelijk inderdaad dat de werkgever waar je gister bent gaan werken inderdaad niet in je geïnteresseerd is. Niet omdat je te langzaam bent, maar omdat je een waardeloze instelling hebt. Het gaat hier om fucking bandwerk, niemand daar is intelligent. Sterker nog, ik ken een managerrrr die bij het uitzendbureau specifiek vroeg om de mensen die het slechtst scoorden op intelligentietestjes. Hij had namelijk werknemers nodig die autogordels naaiden, iedere 30 seconden hetzelfde werk, dus zocht hij naar mensen die zo dom waren dat de saaiheid ze geen reet interesseerde. Op een dag vroeg hij aan een van zijn werknemers "goh, hoe hou je dat eigenlijk vol, de hele dag hetzelfde doen?" waarop ze antwoordde "ik doe helemaal niet de hele dag hetzelfde, de ene keer naai ik een zwarte autogordel, de andere keer een bruine en dan weer een witte". Enfin, jij bent in staat om normaal Nederlands te typen en in een bandje te spelen dus het gehuil dat het allemaal te lastig is of dat je werkgever vast niet tevreden met je is is een leugen die je aan jezelf verkoopt om je luie instelling goed te praten. Je intelligentie en werktempo bepalen waar je terecht komt, of een werkgever je überhaupt wil hebben draait vooral om instelling. Weet je waarom je betaalt krijgt als je werkt? Omdat je het anders niet zou doen. Het liefst zou ik de hele dag rukken, met een beetje flexibele tijden zodat ik zo nu en dan kan uitslapen en 's avonds naar de kroeg kan gaan. Maar dat wil iedereen, dus niemand gaat me daarvoor betalen. Op het moment dat je werkt kun je ervan uitgaan dat het zo nu en dan kut is, daarvoor krijg je betaald. Voor de rest wil ik graag dat vreselijk Amerikaanse verhaal delen (http://www.cbc.ca/news/canada/windsor/james-robertson-who-walks-34-km-a-day-to-work-to-get-help-with-new-wealth-1.2944788) van die gast die jarenlang iedere dag 33KM liep om op zijn werk te komen. Want fuck het excuses maken is te makkelijk. Als je het écht zo vreselijk vindt dat iedereen die je dagelijks tegenkomt verplicht geld aan jou moet afdragen omdat een stukje fietsen vervelend is en je gewoon niet gemaakt bent voor bandwerk, fiets je morgen gewoon naar je werk. En dan kun je altijd nog tegelijkertijd zoeken naar werk waar je wel voor gemaakt bent. Als het je stiekem niet zo veel interesseert, ach, dan kun je altijd nog jezelf als muzikant betitelen en langzaam je traumatische levensverhaal delen op willekeurige fucking Twitch livestreams voor je virtuele vrienden vast ontzettend geboeid zijn.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...