Ga naar inhoud

CDAB 70 [LXX] Hong Kong rijmt wel


littedemon

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Net een walkthrough van *The Order 1886* op Youtube afgekeken. Man, man, man, wat is het weer een overhypde teleurstelling; visueel ontzettend indrukwekkend, fascinerende thema en wereld, overtuigend verhaal en karakters, maar helaas ontzettend kort - zo'n 6 ~ 8 uur, als je op normal speelt en niet rushed -, laat veel kansen liggen om de wereld uit te breiden en meer gestalte te geven, en laat veel vragen onbeantwoord - een sequel gaat er komen, ik garandeer je het.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vond het gewoon een grappig plaatje, ben nog altijd even vrolijk! :D >Het is dat fappen vrijwel onmogelijk is voor mij, anders konden we het een keer proberen. Wel bij een andere film dan. Oh ik ken wel een andere hele goede oplossing hiervoor hoor wat we kunnen uitproberen. Film mag jij uitkiezen.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

The Order 1886 is totaal niet de vraagprijs waard. En dat komt vooral door de klantonvriendelijke beslissingen die Ready at Dawn gemaakt heeft. Ik geloof er geen zak van dat het spel op een vet gare resolutie en op 30fps draait zodat het meer "filmischer" is. Dat komt gewoon omdat ze zulke graphics niet op een PS4 kunnen laten draaien zonder dingen in te korten. Want kom op nou, ik ken niemand die liever zwarte balken op zijn scherm heeft in plaats van normaal beeld. Daarnaast hebben we nog de ongelooflijke korte spelduur. Ik weet nog dat mensen op MGS: Ground Zeroes zaten te zeiken toen ze €30 vroegen voor 5 uur gameplay. Waarom zou het nu opeens met The Order wel oké zijn? Nee deze game is absoluut niet €65 waard.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...