Ga naar inhoud

Seks-topic


NoseJob

Aanbevolen berichten

Het probleem voor haar bleek dus niet per se het 'vreemd zijn gegaan' an sich, maar meer mijn volgens haar onderliggende egoïstische karaktertrekken en een gebrek aan rekening houden met haar. Ze is bang om weer in een ongezonde/ongelukkig makende situatie/relatie te belanden aangezien ze daar al ruime ervaring mee heeft. Dat is het belangrijkste volgens mij, daarnaast spelen er ook nog wat andere dingen maar op mij komen die vooral over als alles ingewikkelder maken dan het hoeft te zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Enfin, ik weet niet in hoeverre je echt iets aan haar gevoel kan doen op dit moment. Uiteindelijk moet zij voor zichzelf uitzoeken in hoeverre eerdere ervaringen meespelen in wat er tussen jullie is. Goed natuurlijk dat je jouw slippertje met haar uitpraat maar die andere gevoelens krijg je er niet zomaar uit, en ook dit zal nog zijn nasleep hebben. Dus ja kweenie. ¯\_(ツ)_/¯
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb nog een hele tijd geprobeerd haar gevoel weg te verklaren, wat overduidelijk totaal de verkeerde aanpak was. Toen ik me realiseerde dat ik alleen maar bezig was met haar niet verliezen, in plaats van bezig zijn met hoe zij zich voelt, heb ik het over een andere boeg gegooid, en het contact is nu weer heel goed. Alleen is ze er door dit alles van overtuigd geraakt dat ze gewoon echt nog niet klaar is voor een nieuwe relatie, en dat onze toekomstvisies te ver uiteen liggen om iets op te bouwen. We gaan deze week afspreken om elkaar eindelijk weer eens in het echt te zien (ze was een tijd weg), misschien wordt dat dus de laatste keer. Jammer, maar waarschijnlijk het beste.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...