Ga naar inhoud

Seks-topic


NoseJob

Aanbevolen berichten

Oorlog, kapitaalwerking, racisme, allemaal heel erg, maar op een meer persoonlijke niveau stoor ik mij bijzonder aan anti-feministen. Wij willen allemaal graag van elkaar leren om beter samen te kunnen leven, maar sommigen voelen zich blijkbaar aangevallen. Yo, het is geen kritiek, die feministen proberen gewoon je leven te verbeteren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Ik zou graag willen weten wat jullie favoriete standje is. Het is voor een kleinschalig onderzoek, en de resultaten zullen zeker en vast in gebruik genomen worden bij de vele discussies met mijn vrouw. Dus laat het hier achter. Wat is jullie favoriete seksstandje? Alvast bedankt!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb vrij recent op Tinder een man leren kennen waarvan ik dacht dat hij net als ik vaak no-strings attached seks heeft. An sich zag hij er wel leuk uit, en al vrij snel bleek dat hij best een paar likjes MDMA over had voor een kwartiertje middelmatige seks met mij. Omdat hij absoluut niet mijn type is voor de lange termijn, het gaat om een eeuwige student linguïstiek die dacht dat zijn voortijdige ejaculatie te compenseren was met een overdosis pseudo-intelectueel geleuter na afloop, had ik besloten dat ik hem hooguit een tweede kans zou geven om me te bevredigen, maar dat het daarna wel goed geweest zou zijn. Vervolgens kreeg ik te horen dat hij al vrij snel met een jaarclubgenootje van me in bed was gedoken, eind goed al goed! Maar wat blijkt? Meneer heeft ineens spijt hiervan en doet tegenwoordig flink zijn best om mijn hart te veroveren met middeleeuwse verleidingstactieken als het sturen van bosjes bloemen. Hoe kan ik het beste aan hem duidelijk maken dat ik niet bijzonder veel eigenwaarde heb en mijn lichaam best wil ruilen voor wat MDMA, maar dat hij die bloemen beter aan zijn moeder cadeau kan geven? Alvast bedankt!

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 1 maand later...
  • 2 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...