Ga naar inhoud

CDAB 93 [XCIII] Wat komt het ineens dichtbij, hè?


NoseJob

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Snap überhaupt niet waarom Martijn in de jury zit. Oh, je hebt al die kwalitatief benadeelde, dertien-in-een-dozijn zangprogrammatjes gepresenteerd? Nou, dan zul je wel een uitgebreide, intrinsieke kennis hebben verkregen van zingen! De enige taak van de juryleden is kandidaten uitlachen. Dat werkt supermooi want als je vier lachende mensen ziet op TV moet je zelf ook sneller lachen. Het Idols concept is geniaal. Alleen jammer dat er een doodsaaie quasi-serieuze talentenjacht wordt gekoppeld aan de paar prachtige afleveringen met laagdrempelig leedvermaak.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Je moet wel tegen stemmen, want er zijn veel te veel nadelen aan het verdrag. Misschien kleven er wel meer voordelen aan, waardoor je misschien wel voor kan stemmen. Maar noem eens een paar argumenten dan? >Daarnaast word er gelogen door de politiek over wat er daadwerkelijk gebeurt als het verdrag er komt. Als je er van uit gaat dat er wordt gelogen door de politiek, maakt het dan überhaupt uit water gestemd wordt? >Er is een reden waarom de overheids zenders in eens allerlei campagne's maken zodat je ja stemt. Klinkt als een conspiracytheorie, overigens zie ik genoeg programma's die het "nee" stemmen promoten. Het klinkt alsof je je er totaal nirt in verdiept hebt en een keer een geenstijl filmpje hebt gezien en dat als je eigen mening hebt omgeroverd. Ik weet zelf nog niet wat ik ga stemmen, eerst ga ik me er in verdiepen.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Het klinkt alsof je je er totaal nirt in verdiept hebt en een keer een geenstijl filmpje hebt gezien en dat als je eigen mening hebt omgeroverd. Ik weet zelf nog niet wat ik ga stemmen, eerst ga ik me er in verdiepen. Ik raad je aan [dit gratis NRC-artikel](http://www.nrc.nl/nieuws/2016/03/31/alles-wat-je-moet-weten-over-het-oekraine-referendum) te lezen. Hier worden zowel voordelen als nadelen met uitleg en argumentatie of weerlegging genoemd. Ook wordt het verdrag zelf nog eens goed uitgelegd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

ok maar het referendum is toch niet bindend? dan is het een absoluut waerdeloos referendum want we weten al lang dat de volksvertegenwoordigers niet echt naar ons luisteren ook is het gwn publiciteit voor geenstijl en hoeveel informatie er ook beschikbaar is over het referendum, ik moet nog overwegen om alles te lezen want het is waarschijnlijk de moeite gewoon niet waard, kanker referendum
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Lol Is toch zo. Meeste mensen die voor zijn gaan niet stemmen, meeste mensen die tegen zijn hebben geen idee waar het over gaat maar willen gewoon ergens tegen zijn omdat ze vinden dat ze worden geneukt door Rutte wat nergens op slaat en kunnen niet eens onderbouwen waarom ze tegen stemmen. Ze zouden eigenlijk een toets bij het stembriefje moeten doen, zodat de meelopende Geensteil tokkies eruit worden gefilterd.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

>meeste mensen die tegen zijn hebben geen idee waar het over gaat maar willen gewoon ergens tegen zijn omdat ze vinden dat ze worden geneukt door Rutte wat nergens op slaat en kunnen niet eens onderbouwen waarom ze tegen stemmen. Nah. Had me er van tevoren niet in verdiept en was toen niet van plan te gaan stemmen. Pas nu ik me er in verdiept heb, wil ik gaan stemmen. De verdieping is trouwens voor geen seconde via `Geensteil`, maar media als NRC en websites van politieke partijen geweest.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>De verdieping is trouwens voor geen seconde via Geensteil, maar media als NRC en websites van politieke partijen geweest. En dat is goed, maar het gros van de mensen ziet die filmpjes van Geenstijl en gaat dan tegen stemmen, snap je. >En dat is anders bij "normale" verkiezingen omdat? Dat het een voor/tegen kwestie is, waarbij veel voor-stemmers niet op zullen komen dagen in de hoop dat die 30% niet gehaald wordt, terwijl een groot deel van dom Nederland wel gaat stemmen om uiteenlopende redenen die niets te maken hebben met de EU of dit hele mogelijke verdrag maar vooral omdat de media waar zij zich mee bezighouden zegt dat de gevolgen van het verdrag kut zijn.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...