Ga naar inhoud

Drugs Deel 2


Saeglopur

Aanbevolen berichten

> Mijn oom had laatst thee gedronken waar je de zwaarste hallucinatie van krijgt die denkbaar is. Iemand enig idee hoe deze thee heet? DMThee, ha-ha. In ieder geval, ik heb zelf wel eens DMT gerookt. Dat is blijkbaar hetzelfde als een ayahuascatrip, maar dan de hele ervaring verpakt in een kwartier tijd. Ik zou er uren met je over kunnen lullen hoe mooi dat spul is, maar dan zal de ervaring zelf niet eens in de buurt komen van wat ik heb geprobeerd te omschrijven, het is echt niet in woorden uit te leggen hoe bizar zo'n trip is. Kijk deze documentaire eens als het je iets interesseert: https://www.youtube.com/watch?v=LtT6Xkk-kzk Het is iets dat ik iedereen aan kan raden, mits je goed voorbereid bent natuurlijk, maar dat zou met alle drugs moeten gebeuren. Let wel op! Mocht je zelf depressief zijn of ooit een psychose of iets dergelijks hebben gehad, of zijn deze dingen sterk aanwezig in je familie, dan raad ik je af om bij dit spul vandaan te blijven. Van alle psychedelische shizzle eigenlijk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

En als een stof je hersenen doet laten denken wat er eigenlijk niet is heet dat drugs. Ok retard, tijd voor school. De drug in deze feesten in kwestie is over het algemeen xtc. De mdma wat hier in zit doet niks anders, dan een stof die al standaard in je lichaam wordt aangemaakt, dopamine, extra aanmaken. Dat geeft het euforische gevoel. Dus eigenlijk doet het alleen een standaard lichamelijk proces een duwtje in de rug geven. Dus het is er wel. Daar moet ik bij zeggen dat de klier die het stofje aanmaakt natuurlijk maar tot een bepaalde mate de dopamine kan aanmaken. Dus als je constant gebruikt, wordt dit in mindere mate aangemaakt, tot zelfs niet meer. Maar goed. Zo is te veel van iets nooit goed. Denk maar bijvoorbeeld aan alcohol, koffie, of de chronisch cynische mongool uithangen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja jammer voor jou, dat is dus niet waar. Xtc is namelijk MDMA met rotzooi erbij. Dus nooit puur MDMA. of te wel ook wel genoemd: methylenedioxymethamphetamine (waarbij ongeveer 80% daarvan identiek is aan meth) Waar jij het over hebt is serotonine. Wat inderdaad in je lichaam word aangemaakt. Maar dat is veel en veel minder dan in 1 pil zit. Daarnaast verhoogt serotonine je bloed druk (zeer slecht als dat te hoog komt), je lichaamstemperatuur(ook erg slecht als die te hoog word vooral met die warme lampen in bij die feesten, daarnaast heeft het invloed (verkeerde invloed) op geheugen, stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust. Ook beinvloed het de verwerking van pijn prikkels. Veelvuldig gebruik sloopt ook de neuronen waardoor je het gevoel van "gelukkig zijn" kan verliezen. (Dit gebeurt al bij 2 keer per maand (om en nabij). Pure MDMA is minder schadelijk, maar aangezien het dat nooit is, en er bijna altijd cocaine of meth inzit sloop je je hersenen langzaam. Maar je moet het zelf weten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>meth Jij bent echt achterlijk man. >Veelvuldig gebruik sloopt ook de neuronen waardoor je het gevoel van "gelukkig zijn" kan verliezen. (Dit gebeurt al bij 2 keer per maand (om en nabij). Zoals ik zelf al aangaf, te veel van iets is nooit goed. Maar dan kun je alles gaan opnoemen, want van worst krijg je bijvoorbeeld kanker. Een chronisch een cynisch stuk onbenul zijn sloopt immers je hersens ook langzaam, omdat je dan ook bepaalde stoffen niet aanmaakt. Dus blijf vooral jezelf. Mensen hebben immers op je gestemd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Mocht je zelf depressief zijn of ooit een psychose of iets dergelijks hebben gehad, of zijn deze dingen sterk aanwezig in je familie, dan raad ik je af om bij dit spul vandaan te blijven. Van alle psychedelische shizzle eigenlijk. Ik geloof dat ongeveer evenveel mensen juist zeggen dat (bepaalde) psychedelica juist helpen *tegen* depressies, waaronder DMT. Maar goed, zal ook wel aan de aard van de persoon en depressie liggen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heeft meer te maken met je ''mindstate'' als je niet goed in je vel zit kun je het gewoon naar achter kiepen, maar dan moet je wel weten wat er aan komt en ook weten dat je die periode niet gaat piekeren en nadenken over van alles.. Als je juist een type bent die dat niet kan, dan zou ik het afraden ja.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Discussie Mike en Batman Ik weet niet wat jij gesnoven hebt Mike, maar het zal geen MDMA zijn. Het stofje dat door MDMA voornamelijk extra wordt vrijgegeven in hersenen is dus serotonine, maar dat zit niet in de pil/poeder/kristal zelf. De werkzame stof is MDMA, dat ervoor zorgt dat serotonine in verhoogde mate wordt afgegeven in de hersenen. Verder is XTC gewoon MDMA in pilvorm, daar kunnen andere werkzame stoffen aan toegevoegd zijn, maar over het algemeen komt dit (in Nederland) weinig voor. En dat er cocaïne of meth aan toegevoegd zou worden is natuurlijk klinkklare onzin. Verder klopt het wel dat de serotoninereceptoren bij veelvuldig gebruik worden aangetast, en dat MDMA meer doet dan slechts de afgifte van serotonine een duwtje in de rug geven. Echter, bij gecontroleerd gebruik zijn er eigenlijk nauwelijks tot geen negatieve effecten op de lange termijn. Maar dit had je ook kunnen weten als je je gewoon even had ingelezen, in plaats van meteen vanuit je "drugs=slecht" mentaliteit te gaan raaskallen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Hellraidermike, Stel je hebt kanker en het doet pijn. Je bent daardoor ongelukkig. De kanker is ongeneeslijk en daarom krijg je pijnverlichtende middelen. Je gaat nog steeds langzaam dood, maar bent nu wel gelukkig. Snap je? Gelukkig zijn is een gevoel, en niet de staat van je gezondheid. Mongool niet zo wijsneuzerig zijn nou, waarschijnlijk zijn veel arme mensen in Afrika gelukkiger dan jouw lelijke kop die alleen maar over alles zeikt.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Ik geloof dat ongeveer evenveel mensen juist zeggen dat (bepaalde) psychedelica juist helpen tegen depressies, waaronder DMT. Maar goed, zal ook wel aan de aard van de persoon en depressie liggen. Zeker! Of het nou een dikke trip is of van die microdosis zijn, het kan blijkbaar veel van je problemen verminderen. Ik hoop alleen niet dat straks iemand dit topic leest en denkt: Laat ik maar wat truffels doen om zo van m'n verslaving en/of depressie af te komen. Om dan vervolgens onvoorbereid erin te gaan en zo in een bad trip te belanden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

MDMA is 3,4-methyleendioxymethamfetamine Of te wel meth (wat dus slecht is) Daarnaast wordt ervan uitgegaan dat 15% procent van de MDMA pillen (xtc ook wel genoemd) in nederland andere dingen bevatten dan alleen MDMA. Daarnaast weet je ook nooit wat er precies in 1 pil zit, en hoeveel er in 1 pil zit. Waar het precies is gemaakt, en hoe het precies is gemaakt. Het is wel degelijk slecht op lange termijn, verschillende onderzoeken wijzen uit dat de serotoninetransporters, kapot gaan. Dus de contacten in je hersenen die kapot gaan. Verder weten wetenschappers eigenlijk nog weinig hierover, wat ze wel weten is dat je na langdurige gebruik (2 keer per maand). een hele hoge kans heb om het natuurlijke gevoel "gelukkig" compleet kwijt te raken. Wat betekent dat je niet meer natuurlijk gelukkig kan voelen. Ook kwam uit meerdere onderzoeken dat de buitenste laag van de hersenen langzaam verdunt. Al weten ze nog niet helemaal wat dat kan doen met je, goed is het in ieder geval niet. Wat serotonine doet is, is een verhoogde opname van serotonine( al je reserves in je lichaam in een keer), en blokkert de heropname, en de aanmaak. De voorraden raken dan op en in de concentratie in je synaptische speelt neemt toe.Ook blokkeert het noradrenaline, en ( in mindere mate) dopamine. Ook verteld het je lichaam dat je te weinig vocht hebt waardoor je teveel water kan gaan drinken. Waardoor je te weinig natriumconcentraties in je bloed. Wat een hersenoedeem veroorzaakt, en daarna de dood. Ook verhoogt het je lichaamstemperatuur van een paar tienden tot 1 of 2 graden. Afhankelijk van omstandigheden. Zelfs door eenmalig gebruik kan er ernstige waanbeelden onstaan en andere psychische problemen omdat serotonine heel langzaam aangemaakt wordt. Bij meermalig gebruik (ongeveer 2 keer per maand) heb je dus geen of extreem weinig serotonine. (denk dan aan paniekaanvallen, depressie, flaskbacks, waanbeelden) Er zijn geen officiële onderzoeken maar uit onderzoek met ratten kwam vrij dat 2 a 3 pillen schade deed aan de hersenen. Bij mensen is meer dan 3 tabletten(tegelijk) dodelijke, vanwege uitdroging, hoge hartslag, en hoge lichaamstemperatuur. Het staat dan ook op lijst 1 van de opiumwet, en is gedefinieerd als harddrugs.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wauw jullie hebben echt geen feiten over drugs. Blijft grappig dat je iets slikt en geen flauw benul hebt wat het daadwerkelijk doet. Feit 1 MDMA maakt geen dopamine aan, het blokkeert dopamine. Feit 2 Het blokkeert serotonine zowel heropnam, als aanmaak. Feit 3 Het sloopt de serotoninetransporters in je hersenen. (serotoninetransmitters in het nederlands) Feit 4 Het lichaams temperatuur, Verhoogde hartslag, en uitdroging. (cannabis verhoogt dit nog extra) Feit 5 Vanwege dat serotonine heel langzaam wordt aangemaakt, kan dit gevolgen in: paniekaanvallen, waanbeelden, depressie, en flashbacks. Zelfs bij gebruik van 2 pillen per maand kan dit permanent worden. (direct verwant aan het kapot gaan van serotoninetranmitters er is immers niks meer om de serotonine in je hersenen te krijgen) (Zelfs na eenmalig gebruik kan dit al. Natuurlijk niet permanent) Feit 6 Eetlust en slaaptbehoefte wordt onderdrukt, ook krijgt het lichaam het gevoel dat je dorst hebt. Dit kan leiden tot consumptie van teveel water, leidend tot verlaagde natriumconcentraties in je bloed, en uitendelijk hersenoedeem, gevolgd door dood. Feit 7 Het geeft een gevoel van euforie, vergezeld van een ontspannend gevoel, empathie, en energie. Het seksuele verlangen neemt toe, je prestatievermogen, en libido. Ook impulsieve en paranoïde reacties komen voor. Feit 8 In de opiumwet is het gedefinieerd als harddrugs. Feit 9 Meer dan 3 pillen is dodelijk, vanwege extreme verhoogde hartslag, lichaamstemperatuur en uitdroging. Duidelijk genoeg?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Mike, een vraagje: Volgens deze website gebruikt 20% van de 18-jarigen geregeld drugs. Aangezien zo'n 30 jaar geleden veel meer jongeren drugs gebruikten, lijkt het me, dat met jouw redenatie, die mensen allang dood hadden moeten zijn? Hoeveel 50 jarigen ken jij die overleden zijn of gezondheidsproblemen ondervinden door het gebruik van drugs (en dan heb ik het vooral over drugs als XTC want daar heb ik het nu over, niet over roken/alcohol)? Eerlijk antwoorden. Moet wel 1 op de 5 ouderen zijn dan toch?

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...