Ga naar inhoud

Drugs Deel 2


Saeglopur

Aanbevolen berichten

Hey Mike, een vraagje: Volgens deze website gebruikt 20% van de 18-jarigen geregeld drugs. Aangezien zo'n 30 jaar geleden veel meer jongeren drugs gebruikten, lijkt het me, dat met jouw redenatie, die mensen allang dood hadden moeten zijn? Hoeveel 50 jarigen ken jij die overleden zijn of gezondheidsproblemen ondervinden door het gebruik van drugs (en dan heb ik het vooral over drugs als XTC want daar heb ik het nu over, niet over roken/alcohol)? Eerlijk antwoorden. Moet wel 1 op de 5 ouderen zijn dan toch??

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Of te wel meth (wat dus slecht is) Als je werkelijk denkt dat, omdat het woordje meth voorkomt in "methyleendioxymethamfetamine" (twee keer zelfs, misschien is het nog wel erger!), er (crystal) meth inzit ben je echt een oermongool. >Daarnaast wordt ervan uitgegaan dat 15% procent van de MDMA pillen (xtc ook wel genoemd) in nederland andere dingen bevatten dan alleen MDMA. Vast wel, cafeïne ofzo, maar geen cocaïne. Zou veel te duur worden ook. Goeie bron verder, door wie wordt hier precies vanuit gegaan? >Daarnaast weet je ook nooit wat er precies in 1 pil zit, en hoeveel er in 1 pil zit. Waar het precies is gemaakt, en hoe het precies is gemaakt. In Nederland kun je je drugs eenvoudig, geheel gratis en anoniem laten testen. Dus als je niet weet wat er in je pil zit, is dat je eigen schuld. >Het is wel degelijk slecht op lange termijn, verschillende onderzoeken wijzen uit dat de serotoninetransporters, kapot gaan. Als je vaker dan eens in de twee maanden gebruikt ja. Zo'n beetje alle onderzoeken wijzen uit dat na een pauze van 2/3 maanden je synapsen weer volledig hersteld zijn. En als je ze werkelijk naar de kloten wil helpen, en daarmee een depressie in de hand wil werken, moet je het middel eerst wel erg goed misbruiken. >Wat serotonine doet is, is een verhoogde opname van serotonine( al je reserves in je lichaam in een keer), en blokkert de heropname, en de aanmaak Nee en nee, het verhoogt de afgifte, niet de opname, en het blokkeert de aanmaak van serotonine helemaal niet. Serotonine wordt aangemaakt uit tryptofaan, een stofje dat je binnenkrijgt via je voeding, en kan dus slechts op deze manier weer worden aangemaakt. Voor je hier weer tegenin gaat, ga je eerst verdomme eens inlezen. >Bij mensen is meer dan 3 tabletten(tegelijk) dodelijke, vanwege uitdroging, hoge hartslag, en hoge lichaamstemperatuur. Eerst geef je aan te weten dat elke pil een andere hoeveelheid MDMA bevat, vervolgens zeg je dat 3 pillen (waarvan de inhoud dus geheel variabel is) een dodelijke dosis is. Waarschijnlijk zie je deze inconsistentie in je eigen uit je duim gezogen feitjes niet eens, maar hou er alsjeblieft gewoon mee op. Daarnaast zijn 3 pillen met een gemiddelde hoeveelheid mg (150-200) is voor de meeste mensen (want effecten hangen logischerwijs sterk samen met lichaamsgewicht en andere persoonlijke factoren) lang niet genoeg om dodelijk te zijn. >Het staat dan ook op lijst 1 van de opiumwet, en is gedefinieerd als harddrugs. O ja joh.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wauw. Ik hou ermee op. Als mensen gaan verkondigen dat ze het beter weten, dan mensen met een medical degree en een PHD. Dan heeft het ook geen zin om in discussie te gaan want die weet natuurlijk alles. De blindheid is groot in deze persoon. Zullen we het dan maar uit de opiumlijst halen. Want dan is het ook geen harddrugs.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Right. Want die feiten die ik opnoem, die komen van mensen met een PHD, of een MD, die hebben totaal geen verstand van de opleiding die ze hebben gehad. Die talloze studies die ze hebben gedaan staan natuurlijk vol met onzin. Nee de knuppel die op een gamewebsite, die heeft er super veel verstand van. Wat een onzin. @Rebenga. Als jij daadwerkelijk denkt dat een console goedkoper is dan een PC moet je vooral een berekening laten zien.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik hou ermee op. Fijn. >Als mensen gaan verkondigen dat ze het beter weten, dan mensen met een medical degree en een PHD. Dan heeft het ook geen zin om in discussie te gaan want die weet natuurlijk alles. Autoriteitsdrogreden. En laat je bronnen dan eens zien, want ik geloof er niks van dat de dingen die jij verkondigt uit onderzoeken zijn gekomen. >De blindheid is groot in deze persoon. Hoest. >Zullen we het dan maar uit de opiumlijst halen. Want dan is het ook geen harddrugs. Ik ben inderdaad van mening dat het daar niet per se thuis hoort, omdat het een stuk minder schadelijk voor mens en maatschappij is dan de andere drugs die daar op staan, en zelfs dan drugs die er niet opstaan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Die talloze studies die ze hebben gedaan staan natuurlijk vol met onzin. Je weet dat heel veel "studies" worden gedaan uit opdracht van de politiek he? Studies waar het resultaat al vast ligt alleen moeten onderzoekers er nog een juiste onderzoeksmethode bij zoeken. Zoals een rat die alleen maar drugs kan gebruiken, conclusie: de rat raakt verslaafd. Lees maar eens meer dan alleen de uitslag die van te voren al is bepaald. Je kan natuurlijk ook een onafhankelijke studie lezen, maja dan moet je je weer extra verdiepen en volgensmij hou je daar niet zo van ;).

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Als mensen gaan verkondigen dat ze het beter weten, dan mensen met een medical degree en een PHD. Dan heeft het ook geen zin om in discussie te gaan want die weet natuurlijk alles. Volgensmij ken jij geen van beiden. Alle (afgestudeerde) geneeskunde studenten die ik ken zullen echt niet claimen dat ze veel van niches als drugs afweten. Die moeten zich daar ook gewoon in verdiepen door wat onderzoeken te lezen. PhD studenten weten sowieso alleen meer over één héél specifiek gebied. Tenzij dat gebied toevallig de effecten van drugs is zegt het helemaal niets.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Mike, de knuppel waar je nu tegen praat doet anders een studie geneeskunde, wat betekent dat ik aardig veel over medicatie aan het leren ben koekoek.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...