Ga naar inhoud

Drugs Deel 2


Saeglopur

Aanbevolen berichten

nee ik denk niet dat ik er nog veel last van ga hebben, ik vertrouw truffels ook nog wel meer dan pillen haha en @bob ik ben sowieso voortaan beter voorbereid, ik neem het de truffels overigens ook niet kwalijk. De kwaliteit van de High Hawaiians is gewoon goed, maar ik nam gewoon een te hoge dosis en was daar niet echt goed voorbereid op (ook was ik na die 3 uur trippen al best moe, dus viel ik bijna in slaap en toen kwam ik in die nachtmerrie sfeer)
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
Nou dat was een vrij bizarre nacht. "Korte" opsomming: - 45 minuten na inname werd ik onwijs nerveus, lacherig en gespannen. We schrikken onwijs van geluiden waarvan we niet weten waar ze vandaan komen. - Toen het een beetje begon te werken hebben we meer dan een halfuur tegen de verwarming gestaan en van de muziek genoten, die opeens tien keer zo goed klonk. - Vriend van me vraagt plots waar je hier eigenlijk water kan halen, terwijl de kraan zich naast hem bevindt en hij daar net al twee keer water heeft gepakt. - We staan allebei met een glas water en ik wil net zeggen dat ik het gevoel heb alsof ik een vinger mis aan de onderkant van mijn hand, maar mijn vriend is me voor. Eng. - Hierna beginnen de echte effecten pas op te komen. Ik kijk naar mijn bed en dat lijkt plotseling te ademen, alsof het leeft. - Met veel moed de deken opzij gegooid, dan zie ik plots allemaal dansende patroontjes en diertjes onder/op mijn hoeslaken, op het ritme van de muziek. Hoe langer ik staar hoe meer er gebeurt. - Uiteindelijk meer dan een halfuur zo naar het bed staan staren, ik zag een soort eindeloze tunnel die maar bleef vervormen. Beetje dit idee maar dan zag ik alleen abstracte vormen: https://www.youtube.com/watch?v=WRBrAvdF8Jo - Het gaat een beetje op en neer, ik zie nu even niet zoveel meer, maar voel me wel gewoon onwijs chill. - Ik lig op bed en stuur een snap naar mijn vriend die op de bank ligt. Op mijn scherm zie ik staan dat hij hem opent. Terwijl dit eigenlijk helemaal niet kan. - Ik lig met mijn ogen dicht en gedachten schieten alle kanten op. Geluid, gedachten, gevoel en beeld lopen allemaal door elkaar heen. Onmogelijk te beschrijven maar het was heel erg tof. - Na vier uur wordt alles opeens een stuk minder, muziek blijft wel erg fijn, verschillende geluiden uit de muziek lijken uit andere hoeken van de kamer te komen. Nog even gelegen en toen gaan slapen. - Volgende ochtend wel moe maar verder totaal geen kater o.i.d..
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb nog nooit truffels gedaan, dus kan het niet vergelijken. En ik had in eerste instantie 20 mg gepakt, maar merkte daar niet bijzonder veel van, dus na 1,5 uur nog 10 erbij genomen. En dat prima voor een eerste keer. Maar ik zou wel laag beginnen, want je weet niet hoe sterk het effect bij jou gaat zijn, en je kan altijd nog bijdoseren dus.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...