Ga naar inhoud

Drugs Deel 2


Saeglopur

Aanbevolen berichten

Pep wordt voornamelijk gebruikt door junkies vandaar. Coke is idd duur en moeilijk om aan goeie shit te komen. Hier op Curacao is het spotgoedkoop. Volgens mij kost het 10 gulden (5 euro) voor een halve gram en het is puur puur. Straight outta Colombia baby. Dus ik zou zeggen; zeg je baan op, verkoop je huis en kom hierheen ;p
Link naar reactie
Delen op andere sites

Lel, pep is niet alleen voor junkies joh, gewoon met mate gebruiken. Het heeft inderdaad een beetje een slecht imago maar ik denk dat het toffer (en dus ook een stuk goedkoper) is dan coke. Oh en keta is nog veel leuker als ik mijn huisgenoot mag geloven, maar net als pep wel redelijke troep. Zag een filmpje waarin hij aan de keta zat, hij kon niet eens meer de koelkast opendoen omdat zijn bewegingen bleven haperen. Dolle pret :')
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb veel verhalen over keta gehoord en gelezen en het is net als met alle drugs. Het ligt eraan hoe je het gebruikt,hoe sterk het spul is,hoeveelheid en ieder lichaam reageert er weer anders op. Zolang je maar net als Saeglopur al zegt, met mate gebruikt en zolang je het dus niet misbruikt is drugs een fantastisch iets. Lekker cliché weer maar zo is het wel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteravond eindelijk voor het eerst 2C-B geprobeerd. We waren voorzichtig met het verdelen van de dosering (uiteindelijk 2 pilletjes per persoon geconsumeerd, vier maal een halfje) waardoor we uiteindelijk niet echt in het diepe terechtkwamen, maar dat is misschien wel beter voor de eerste keer. Uiteindelijk alsnog een leuke nacht gehad, ook nog tussendoor wat jointjes gerookt en lachgas gedaan. Veel visuals, lichte vervormingen en een heleboel lachkicks. Dit wil ik zeker nog een keer doen, maar dan ga ik wel voor het echte werk nu ik weet wat ik kan verwachten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb trouwens afgelopen zaterdag weer truffels gedaan. 15 gram hollandia. Ik lag lekker in een relaxfauteuil met de zon in mijn gezicht en werkelijk alleen maar genoten van de visuals. Ging deze keer niks ondernemen of uitproberen maar alleen focussen op visuals en heb diepgaande gedachtens achterwege gelaten. Heel erg genoten. Op een gegeven moment ging ik me focussen op één punt waardoor het leek of dat ik met mijn stoel door de woonkamer zweefde. Wat me opviel bij deze soort is dat er bijna geen bodyload aanwezig was maar wel erg sterke visuals zowel cev als oev. Volgende week krijg ik als goed is testers van nieuw soort 2cb en keta.Hopelijk gaat het door want ik ben al ontzettend lang op zoek naar die 2. Vooral keta lijkt me waanzinnig.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...