Ga naar inhoud

PU Meeting 3, de lente editie


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 593
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Daarnaast, er wordt nu al gestemd, dus ik hou gewoon deze lijst aan. Overigens is Breda echt heel makkelijk te doen vanaf Delft, een stuk makkelijker bijvoorbeeld dan waar ik vandaan kom. Valt me dan ook op dat elke keer de meeste kritiek komt van gasten die in principe niet zo ver hoeven te reizen, maar graag willen dat het bij wijze van spreken in hun achtertuin georganiseerd wordt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Omdat ik de mensen die naar de meeting zijn gekomen de 1e en 2e keer super tof vond. En iedereen was gezellig, dus wil ik me mengen in dit topic. En ik reageer niet alleen in een meeting topic, dat weet jij ook wel. Ik hoop alleen wel dat je je er niet te druk om maakt. Voor de rest hoop ik ook niet dat jullie je druk maken om het feit dat Litte en ik lesbo vriendinnetjes zijn want dat zou zonde van je energie zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dit zijn mensen die zowel naar de eerste en tweede meting zijn gekomen, dus in ieder geval de intentie tonen om sowieso te komen, dat is bij andere mensen nog maar de vraag. Beetje raar om zo mensen af te straffen. Ik ben juist niet naar de vorige gekomen omdat Eindhoven te ver weg lag. Daarnaast liggen Breda & Tilburg ongeveer even zuidelijk als Eindhoven. Ik ben het wel met OMG eens, zet dan tenminste ook een paar centrale of noordelijke plaatsen in het lijstje, dan kunnen we tenminste eens goed zien waar de voorkeur naar uit gaat.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor mij zou Breda en Tilburg het beste zijn, dan kan ik meteen voor slaapplaatsen zorgen indien mensen het laat willen maken, willen drinken of wat dan ook. Verder zou ik het niet zo erg vinden als het verder weg is, ik heb dat er wel voor over. Zolang we wel dingen als drankprijs, parkeergelegenheden, bereikbaarheid etc in het oog houden ben ik overal van de partij.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zal ik ook even wat toevoegen dan? *Ik vind* dat we nu weer voor een ''randstad locatie'' moeten gaan omdat we de vorige keer zuidelijker gingen. We kunnen de keer erna dan weer een zuidelijke locatie kiezen. En ja, de drank is duurder in Utrecht maar er is wel leven nadat de winkels sluiten en dat is in Breda en Arnhem nou niet per se het geval.

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...