Ga naar inhoud

PU Meeting 3, de lente editie


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 593
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Je bent alleen maar aan het zeiken bij iedere meeting topic. Je bedoelt die ene keer dat mijn mening tegen Eindhoven was? Dat lijkt mij niet echt zeiken in iedere meeting topic.. >Moet ik de stemmen van de mensen die al gestemd heb maar wegflikkeren dan. Ja. Niemand heeft er problemen mee om het nog één keer in te vullen. Zeker wanneer er ook andere alternatieven beschikbaar zijn. Mocht het je helpen kan ik ook die nieuwe enquête link in de discussie omschrijving plaatsen. >En elke plaats op de enquete is centraler dan waar vorige meeting plaatsvind. Nou dat is niet helemaal waar. Breda & Tilburg liggen namelijk ongeveer even zuidelijk als Eindhoven. > Ik moet sowieso verder en langer reizen dan jullie elitaire randstadkutjes. Niet als je de meeting dus in Eindhoven doet.. >want jullie zijn degenen die al 3 meetings lang constant aan het janken zijn. Ik had totaal geen problemen met Utrecht, geen idee waar Thrawn en jij dat vandaan halen. Maar goed, als je twee keer op ongeveer dezelfde plek gaat organiseren heb je nog steeds hetzelfde probleem! Logisch dat je nu weer andere hoort over de onpraktische locaties. Daarnaast was de gedachte van vorige meeting juist dat je verschillende locaties rond Nederland zou kiezen zodat juist iedereen een keertje kon meedoen. Met alweer een zuidelijk locatie gaat dat niet echt lukken hè? Als laatste vragen wij alleen maar om andere meer centrale locaties te overwegen. Mocht blijken dan mensen veel liever naar het zuiden gaan, dan doen we natuurlijk dat! Maar nu geef je de andere mensen niet eens een kans.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Overigens is Utrecht qua reistijd niet per se langer dan Tilburg of Breda als je in Zuid-Limburg opstapt want je moet vanaf Eindhoven met de sprinter. Als ik op NS de locaties invoer krijg ik van Sittard > Utrecht 1:37 uur en van Sittard > Breda 1:24 uur. Dat kwartier kan toch niet zo ondraaglijk zijn? Ik weet niet waar de rest van de groep vandaan komt, maar als je met de trein gaat dan moet je soms overstappen (levenswijsheid) en dat kan de reistijd aanzienlijk verlengen.

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als Bredanaar die woont in Utrecht vind ik dit echt een fantastische thread. Overigens, als ik dan al een opmerking zou mogen maken over het kiezen van een locatie.. Het slechts mogen aanvinken van één locatie lijkt me verre van ideaal. Tenminste, als het plan is de meeting daar te houden waar de meesten van pu naartoe zouden willen/kunnen komen. Dan vink je gewoon allemaal elke stad aan waarvan de reistijd in jouw geval te doen is en dan kun je simpelweg aflezen welke stad ideaal is. Ik bedoel maar, de bereidbaarheid om te reizen lijkt me een toch wel degelijk aanwezige factor. Uit onderstaande.. discussie, blijkt toch dat sommigen die bereidbaarheid in veel mindere mate hebben dan anderen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...