Ga naar inhoud

PU Meeting 3, de lente editie


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vK54xiDNnUjwxbDsPR46T5hX5XUAFEOB0_GHfRyM5eQ/edit#gid=2082854249 Tel maar na wat de locatie geworden is, het is dus Utrecht. Het meest centrale punt. Ik ben hier heel content mee, al is het niet mijn favoriet om dat we hier al eerder geweest zijn. Wel wil ik hierbij zeggen dat dit gezeik helemaal uit de hand is gelopen. Dit is aan meerdere mensen te wijten, waaronder mijzelf, ik heb hier en daar ook fel gereageerd. Als mensen persoonlijk via whatsapp elkaar gaan uitschelden trek ik ook de grens. De persoon die een bepaald ander persoon nogal bot bejegend heeft, vind ik niet kunnen, al moet ik zeggen dat een ban uitdelen vanwege dat eveneens overdreven is. Zeker als de persoon die band het woord kinderachtig in de mod nam. Nogmaals, de persoon die geband is gedroeg zich eveneens zeker niet volwassen. In ieder geval, de locatie is dus Utrecht. Kan de persoon in kwestie nu ge-unbanned worden, en kunnen we allemaal met deze locatie blij zijn?
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 593
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Oke de locatie staat vast en daar zal niet meer over gemijmerd worden. Volgend dilemma: datum. Waarschijnlijk zal de meeting op een vrijdag plaatsvinden ivm studenten-ov, dus daar kan je al rekening mee houden. Ik kijk uit naar een nieuwe poll waarin we onze voorkeurslusten kunnen botvieren :-) En ja ik gooi er vaart achteraan want hoe sneller het geregeld is hoe beter.

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteravond heeft Thrawn mij in het privé opgezocht via Whatsapp. Al gelijk in zijn eerste zin begint hij te schelden en mij beledigen. Kennelijk deelt hij mijn mening niet op dit meeting topic. Dit gedrag is echt te triest voor woorden. Hoe haal je het in je hoofd om een internet discussie op een gamewebsite ongewenst zo persoonlijk te maken?! Dit accepteer ik absoluut niet. Nadat ik geweigerd had om in discussie te gaan, en hem gewaarschuwd had over zijn gedrag, bleef Thrawn doorgaan. Daarnaast heeft hij mijn persoonlijke mobiele nummer tegen mijn zin met anderen mensen gedeeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat Thrawn een maand gebanned is.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Thrawn weet zich blijkbaar na een paar bans en een hele lading aan waarschuwingen nog steeds niet te gedragen. Dat soort gedrag hoeven we hier niet, zeker niet als je iemand persoonlijk gaat aanvallen, dus hem zien we niet zomaar meer terug. Hij heeft nog nooit een ban gehad, en 2 waarschuwingen. Beter informeren jullie elkaar over de geschiedenis van een persoon en zijn actie voordat er al met de hamer gezwaaid is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat de meest gekozen datum wint lijkt me niet minder dan logisch. Dat hoeft niet specifiek vermeld te worden lijkt me. Gezien jij het wil organiseren lijkt me het wel zo logisch om ook alleen data te doen waarop jij kunt. Zitten er data tussen waarop je niet kunt? Dan haal ik die even weg.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja lastig te zeggen. Momenteel heb ik dus geen werk, maar dat kan zo veranderen. Hou gewoon deze datums aan. Als ik niet kan zet ik de restaurantreservering wel op iemand anders zijn naam, evenals een mogelijke reservering voor een activiteit als deze uitgezocht is. Dan post ik een kaart in dit topic voor de route, en dan kunnen jullie het vast wel vinden. Voor mij geld ook gewoon de regel dat als ik toevallig niet kan, maar heel veel andere mensen wel, dat ik dan pech heb.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...