Ga naar inhoud

PU Meeting 3, de lente editie


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 593
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

> Gisteravond heeft Thrawn mij in het privé opgezocht via Whatsapp. Al gelijk in zijn eerste zin begint hij te schelden en mij beledigen. Kennelijk deelt hij mijn mening niet op dit meeting topic. Dit gedrag is echt te triest voor woorden. Hoe haal je het in je hoofd om een internet discussie op een gamewebsite ongewenst zo persoonlijk te maken?! Dit accepteer ik absoluut niet. Nadat ik geweigerd had om in discussie te gaan, en hem gewaarschuwd had over zijn gedrag, bleef Thrawn doorgaan. Daarnaast heeft hij mijn persoonlijke mobiele nummer tegen mijn zin met anderen mensen gedeeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat Thrawn een maand gebanned is. Wil overigens niet naar doen, maar als Thrawn buiten dit gastenboek iets verkeerds heeft gedaan, betekent dat niet dat ie hier afgestraft moet worden. Lijkt mij dat je hem alleen op dit medium kan straffen en daarom deze keuze hebt gemaakt. Maar goed, verder wel stout van hem.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het een lastige. Aan de ene kant is het sturen van boze whatsapp berichten oneindig treurig. Aan de andere kant, mensen uitschelden is op het forum niet banbaar toch? Ik zou hier best nare beledigingen neer kunnen plempen zonder dat daar consequenties aan vast zitten, behalve als ik met nare ziektes ga schelden dan.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wanneer iemand mij persoonlijk aanvalt voor en over een discussie op Pu.nl dan heb ik volkomen het recht om die gebruiker offline te zetten. Daarnaast heb ik Thrawn ook gewaarschuwd over die link voordat ik actie ondernam. @Avant, jij lelijke troll. Er is zeker een verschil tussen het onschuldig en als grappig bedoelde schelden, zoals hierboven, en het schelden met de doelstelling iemand "pijn" te doen.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...