Ga naar inhoud

PU Meeting 3, de lente editie


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 593
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik zou zeggen dat we weer om 1500u ofzo afspreken ergens en dan gaan terrassen. Om 1800u dan ergens eten en daarna uitgaan/kroegen ofzo. Dus eigenlijk een drink-en-vreet-marathon waarbij we lekker kunnen kletsen en slechte grappen aan elkaar kunnen vertellen. Ik denk dat we wel op tijd moeten reserveren! En wat gaan we eten? Het handigste lijkt me wokken of iets dergelijks, maar als iemand leukere/betere plannen heeft, laat je ho(e)ren!

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bump. Nou, dan stel ik voor om gewoon een café in te duiken, daarna ergens wat te eten, en daarna nogmaals een café in te duiken. Was de eerste keer ook gezellig. Overigens weet ik niet of ik al vanaf de middag erbij kan zijn i.v.m. mijn nieuwe werk. Er zijn dagen ingeroostert waar ik geen verlof op kan krijgen, dus ik moet nog even kijken hoe en wat. Als iemand nog allergieën heeft of vegetarisch is of iets dergelijks, geef het even aan. Ik zal er sowieso rekening mee proberen te houden tijdens het kiezen. Ik drop nog wel linkjes naar menukaarten. Uiterlijk 2 weken van te voren zal ik een restaurantje reserveren, dus voor die tijd dien ik definitief te weten wie wel en niet mee gaat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het initiële meetingpoint is nog niet afgesproken. Dat laat ik aan jullie over, want helaas moet ik die dag werken en mag ik geen verlof pakken. Lijkt me het beste als jullie gewoon op het station afspreken rond een bepaalde tijd. Gelukkig moet ik toevallig die dag in Utrecht of Amersfoort werken, dus na het werk zal ik wel z.s.m. aanschuiven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Laten we naar de winnaar van de AD friettest gaan. Daar kun je je ook helemaal volvreten en dan houden we meer geld over om uit te geven aan speciaalbier. http://www.ad.nl/ad/nl/1401/tests/integration/nmc/frameset/varia/friettest_2015.dhtml Ik vind persoonlijk aan een grote tafel wokken wat gezelliger dan dat iedereen uit een puntzak friet zit te eten. Ik weet echter niet hoe de rest hier over denkt. Meningen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...