Ga naar inhoud

CdAB 77 [LXXVII] Kom van dat autodidak af, 'k waarschuw niet meer


Tintalya

Aanbevolen berichten

  • Reacties 998
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ook wel weer grappig welke figuren zich over dit soort zaken druk maken, een universitair docent (oftewel iemand met een mastertitel die geen fatsoenlijke baan kon vinden met haar zweverige diploma), iemand met psychologische problemen, oh wacht, dat mag ik niet zeggen, een genderneutraal persoon en de voorzitster van het feministisch netwerk van GroenLinks (hahahahahahahhahaha). Volgens mij is het accepteren van je uiterlijk een normale stap in een proces dat wij "volwassen worden" noemen, ik was ook graag wat knapper geweest, op het moment dat je uiterlijk je op middelbare leeftijd nog steeds "dagelijks vragen oproept" moet je langs de psycholoog.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een paspoort heeft als doel een persoon te identificeren. Een geslacht is vaak een van de makkelijkste en duidelijkste eigenschappen van een persoon. Omdat een klein groepje mensen niet kan omgaan met hen geslacht is hun probleem en niet een probleem van de gehele populatie. Verder vind ik het sowieso al een probleem van niks. "ooh ik word even lastig gevallen bij de douane en er worden lastige vragen gesteld ". Tja niemand vind de douane een pretje maar wij kennen ook allemaal het praktisch nut ervan.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Met collega's heeft ze een inventarisatie gemaakt van alle Nederlandse wet- en regelgeving waarin het woord 'geslacht' voorkomt, of seksespecifieke termen zoals weduwnaar of moeder. Dat leverde een verzameling op van 170 pagina's. 'Een terughoudende verstrekking, of zelfs helemaal stoppen met registreren, zal dat niet zomaar oplossen. Maar het is wel een eerste stap.' Oplossen? Hebben we een woordenoverschot? >Het is helemaal niet nodig voor anderen om te weten hoe je lichaam in elkaar zit, dat is alleen voor medici relevant Nou en of; de burka en nikaab mogen weer gezien worden!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...