Ga naar inhoud

CDAB 85 [LXXXV] Wie een hond wil slaan, kan gemakkelijk een hamer vinden


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 843
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Waar heb ik je ooit zoveel mee geraakt dat jij je genoodzaakt voelt in dit herhalende negatieve patroon te blijven hangen? Wordt er inmiddels een beetje moe van. Ga aan je relatie werken ofzo, steek daar energie in. En als dat niet lukt omdat je te veel met jezelf in de knoop zit, werk dan eerst aan jezelf. Ik begin echt medelijden met je te krijgen, maar je begint me ook te irriteren, waarvan ik begrijp dat het jou juist kan voeden. Laten we twee volwassen kerels zijn er een punt achter dit negatieve gedoe zetten. Ik ga dat wel doen vanaf nu. Zie maar wat jij wil :) Hoi All is Connected, heb je al een antwoord op de vraag waarom iedereen zo'n pesthekel aan je heeft en je constant negatief benaderd? Zo nee, lees dan even de bovenstaande quote.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ze bevriezen eerst je acoount een paar weken tot een aantal maanden en daarna komt helaas toch echt de skinreaper. Ouch, dat is behoorlijk kut. Weet je al hoelang je account word bevroren? Nu moet je jezelf trouwens gewoon niet laten kennen en gewoon weer voor 400 euro aan skins kopen! Dat willen ze tenslotte ook.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Pak het zout maar; Wilde voor eens een radar hack uitproberen met cs:go- super groen met dat soort shit, dus ook op mijn main account gedaan. Half uurtje gedaan, pc afgesloten, naar het werk gegaan, check steam app -> VAC ban. R.I.P. €400,- aan skins En terecht ook. Jij gaat lekker lopen hacken in een zeer competative game van Valve en verpest daarmee de experience voor andere gamers. Valve mag je daar prima voor straffen. PS: jij bent het soort gamer waar ik totaal niet tegen kan. Zoek maar gewoon een andere hobby.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Jij gaat lekker lopen hacken in een zeer competative game van Valve en verpest daarmee de experience voor andere gamers Het zijn toch cosmetische items die naast het uiterlijk niets veranderen? Of is dat zoals met PayDLCDay 2 ook veranderd? Zolang die knul geen godmode of clipping of andere hacks online doet zie het probleem niet echt.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...