Ga naar inhoud

CDAB 87 [LXXXVII] In de ban van moslimstaat en neusformaat


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 882
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Waarom stoor jij je daar zo aan Saeg? Zo is het toch vaak geschreven? Ik heb me daar in ieder geval nooit aan geërgerd. Het zal je vast goed doen als je daar niet te veel op let. Ik trek me er niet veel van aan in ieder geval Het was hier een grapje. Waar ik me aan erger is het incorrecte gebruik van "me", als het bezittelijk gebruikt wordt (me moeder en me oma), want dan klink je ook gewoon fucking dom.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Waar ik me aan erger is het incorrecte gebruik van "me", als het bezittelijk gebruikt wordt (me moeder en me oma), want dan klink je ook gewoon fucking dom. Ik vind het feit dat je de samenleving via het woord "me" gemakkelijk op intelligentie kan indelen positief. Zo hoeven we de volgende keer dat we een gedeelte van de wereldbevolking besluiten uit te moorden dat niet op basis van intelligentie-proxy's als geloof of etniciteit te doen. In plaats daarvan kunnen we dan gewoon alle domme mensen uitmoorden in strafkampen waar ze de hele dagen chocoladeletters M en E moeten vervaardigen. We noemen het de "mesgatje-caust".

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat zei je over mij, jij kleine klootzak? Ik moet je mededelen dat ik cum laude ben geslaagd aan de mariniers academie. Ik heb deelgenomen aan verscheidene geheime aanvallen op Al-Quaeda en heb meer dan 300 bevestigde doden op mijn geweten. Ik ben getraind in gorilla oorlogsvoering en de beste sluipschutter in het Nederlandse leger. Je bent niks anders dan een doelwit. Ik roei je uit met precisie ongekend op deze aarde, markeer mijn woorden godverdomme! Je de denkt dat je weg kan komen met vuil over mij te spuiten op het internet? Schrijf dat maar op je buik eikel. Terwijl we spreken ben ik contact aan het opnemen met mijn geheime netwerk van spionnen in Nederland en je IP adres wordt op dit moment getraceerd dus je kunt je maar beter voorbereiden voor de komende storm, onderkruipsel. De storm die het zielige ding wat je je leven noemt weg vaagt. Je bent ******* dood, jochie. Ik ben overal, elk uur en kan je doden in zevenhonderd manieren. En dat zijn alleen nog maar mijn blote handen. Ik ben niet alleen extensief getraind in ongewapend vechten, ik heb ook toegang tot het complete arsenaal van het Nederlandse corps mariniers en zal dat tot zijn volledige vermogen gebruiken om je smerige gezicht van het continent te vegen, jij vuile huichelaar. Had je maar geweten wat de voor onheilige vergelding jouw “Slimme” opmerking ter weeg zou brengen. Misschien had je dan je bek gehouden. Maar dat kon je niet, deed je niet en nu ga je er voor betalen jij stomme idioot. Ik schijt zoveel furie over je heen dat je er in verdrinkt, Je bent ******* dood jochie!

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...