Ga naar inhoud

CDAB 92 [XCII] Met de instemmende hoed in de hand komt men door het ganse land


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 997
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Precies dus dat. Ik wist niet dat die schimmels vrij kwamen en dat het schadlijk kon zijn. Ik hang hier idd m'n was heel vaak buiten op en het is binnen 10 minuten droog als het in de zon hangt, ideaal. Het enige nadeel: for some reason blijft de overheerlijke was geur niet lang op je kleding wanneer je het buiten hangt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Even kijken of deze hoed ascii art werkt op deze site: ░░░░░░░░▄▀█▀█▄██████████▄▄ ░░░░░░░▐██████████████████▌ ░░░░░░░███████████████████▌ ░░░░░░▐███████████████████▌ ░░░░░░█████████████████████▄ ░░░▄█▐█▄█▀█████████████▀█▄█▐█▄ ░▄██▌██████▄█▄█▄█▄█▄█▄█████▌██▌ ▐████▄▀▀▀▀████████████▀▀▀▀▄███ ▐█████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ░░░▀▀████████████████████ Speciaal voor M4R1JN is deze dan hè!
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dat argument gaat ook op voor scheldwoorden. De Bond tegen het Vloeken investeert flink en hier kankeren jullie er desondanks op los. Want grote media magnaten (allemaal in de handen van dezelfde mensen) die 24/7 tegen 1 man werken is hetzelfde als een kleine campagne opgezet door een stel mensen die connecties hebben met linkse media en andere voorstanders van censuur. Bijna hetzelfde ja. >Ballen kun je alleen hebben als je bewust risico neemt, Trump is te dom om bewust te handelen. En toch is hij succesvol, jammer. Als hij zo dom was als mening mens denkt was hij allang ten gronde gegaan. Iemand dom noemen is te makkelijk. >het oproepen tot het verminken van mensen die tegen hem protesteren (doet hij regelmatig) Dat doet hij dus niet, bij elke rally heb je van Bernie mensjes (veel al gepland en omgekochte mensen). Nooit heeft hij gezegd om die mensen te verminken, alleen dat ze eruit moeten, wat ook normaal gebeurt. Wanneer er geweld te pas komt ligt dat aan het publiek zelf. Wat laatst gebeurde, dat Bernie mensjes tegen Trump protesteerde en dat Trump besloot om niet te komen bewijst dat hij geen geweld wilt, als hij wel was gegaan was het nog verder misgegaan, uiteindelijk werkte dat in zijn voordeel. Het liet namelijk zien dat juist de Bernie mensen een stel agressieve mensen zijn. >en het voorstel om "de vrouwen en kinderen van IS strijders te vermoorden" (oorlogsmisdaad) uit hun context gehaald zijn. Hij wilt dat het leger familie van terroristen tegen terroristen kan gebeuren, dat schijnt dus de minst schadelijke en snelste manier te zijn om informatie te verkrijgen. Woorden verdraaien doen ze bij Trump ook flink. >Noem eens wat politiek correcte problemen op in een land waar je machinegeweren bij de supermarkt kan kopen. Studenten die volledig gehersenspoeld worden op colleges, Common Core voor de jongere kinderen. Men leert daar niet meer, ze worden geprogrammeerd op vele colleges. Zie Californië, dat moet een idee geven van hoe en wat. >Wat zijn precies je argumenten tegen ObamaCare? Als ik twee Amerikaanse meiden moet geloven, Obamacare heeft medische zorg alleen maar moeilijker en duurder gemaakt. Analisten zeiden vanaf het begin al dat het op zijn gat gaat, nu zeggen analisten dat het in 2017 het dusdanig misgaat. Obama Care is gemaakt om te falen, niets meer.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Nee. Naast donaties van mensen, donaties die ook aan voorwaarden zijn verbonden fundeert hij alles uit eigen zak, op die site van hem staan alle voorwaarden. Donaties mogen niet verbonden zijn aan een agenda of omkoping. >Terwijl hij dezelfde achterhaalde standpunten ondersteunt en namens de GOP wil meedoen aan de presidentsverkiezingen. Hij zou anders totaal geen kans kunnen maken als hij niet namens de GOP mee doet. >Trump financiert niet alles zelf. Wat ik boven al zei. Deed hij dat niet, dan hadden alle mensen tegen hem dat allang in de lucht gegooid. Hij staat erom bekend dat hij niet om te kopen is. >Als hij geen president wordt raakt hij zijn imperium kwijt door mismanagement. Niet perse. Daarbij hebben zijn kinderen ook succesvolle zaken op de kaart gezet. >Een beetje gevaarlijk voor een president van de VS, toch? Mee eens, maar ik doelde op zijn rallies, die zijn een stuk energie voller en natuurlijke dan vele andere kandidaten. Als hij eenmaal president is neem ik aan dat hij wel van een script of papier leest. >Alsof Trump zijn eigen boeken schrijft. Alsof Trump niet zijn eigen boeken schrijft.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...