Ga naar inhoud

CDAB 119 [CXIX] Spring is coming


The brick

Aanbevolen berichten

  • Reacties 870
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Iemand nog een 20% kortingscode voor de Ubisoft store nodig? Die punten verliepen en de goede prijzen waren alleen voor de pc varianten (met 20% korting 16,60 voor Far Cry 5 leek me een prima deal, maar helaas alleen pc dus). Prijzen voor de pc edities van een aantal games zijn best redelijk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toen bedacht ik me dat ik nog geen koffie had gezet. Dus snel om 23:59! een bakkie gezet en om precies 0:00 was ik er klaar voor. Ik rook nog even snel aan de matige koffie. dat valt nog wel mee! dit gaat lukken! Ik riep: Rooie Robbie! Rooie Robbie! Rooie Robbie! Rooie Robbie! Rooie Robbie! Rooie Robbie! Rooie Robbie! Rooie Robbie! Rooie Robbie! Rooie Robbie!... Ik keek nog even op de klok, want ik draag geen horloges en mijn telefoon zat in de oplader. Ik was toch echt op tijd, maar er gebeurde niks? Ik gaf het wat tijd. Wachte tot de koffie koud was geworden. Heb hem vervolgens nog even in de magnetron gezet want ik kan me ergens herrineren dat Kotter ooit zei dat hij dit echt heerlijk vind. Maar nogmaals, niks. ik ben vervolgens gefrustreerd naar bed gegaan en wou er niet meer aan denken. De droom die ik die nacht had was best gek, maar ik bespaar jullie de details even. De volgende ochtend werd ik wakker en ik voelde me ineens niet meer zo oud als hoe ik me normaal gesproken voel als ik net wakker ben. Ik was nog sufjes en dacht op dat moment ook neit aan de vorige nacht. Totdat ik even later tijdens de ochtendpis in de spiegel keek. Godverdomme mijn haar was ineens knalrood!! Dat vind ik dus echt helemaal niks en dat is ondertussen al ruim een week zo! Je word bedankt Hans....
Link naar reactie
Delen op andere sites

HA-HA leuk hoor. Ik meteen naar de winkel op de fiets want lopen duurt echt te lang, Kom ik bij de winkel aan, zet mijn fiets op slot want ik heb hem straks nog nodig. Ik loop naar de koffie afdeling en nou bijkt mijn merk weer op te zijn! godverdomme, Ik dus weer op de fiets nadat ik hem van het slot haalde. op weg naar de volgende winkel. Onderweg nog bijna geschept door een auto, en later ook nog bijna door de trein. Misschien de volgende keer toch even wachten maar whatever het zal wel. Kom ik bij de volgende winkel aan. staat er een hele pokkerij aan mensen bij de kassa's! Ik denk dat ik er zeker 4, misschien 5 minuten heb staan wachten!! En dan heb ik niet eens genoemd dat ook hier de koffie op was!!! dus moest toch voor een ander gaan van 4,50! Niet normaal hoe duur die dingen zijn geworden... Maar ik heb dus mijn koffie. Blijk ik door dat hele gedoe vergeten te zijn mijn fiets bij de 2de winkel op slot te doen! En jawel hoor, foetsie! Dus ben ik gaan lopen. Gelukkig had ik wel koffie bij me en daar gaat het om! Halverwege begon het donker te worden en ik moest door een donker steegje, omdat het zo donker was zag ik de hondenschijt niet en ben er vol in gaan staan! Ik gleed keihard onderuit, Ja hoor! BOVEN op de koffie!! Gelukkig was er maar een halve pak uit gegan, en het was toch een rot merk. Maar dat heb ik weer hoor! Ik pakte vervolgens even een takje en schraapte de schijt onder mn schoen vandaag. Het rook erg vers maar zag niemand in de buurt met een hond lopen dus ik heb er helaas niks van kunnen zeggen. Eenmaal verwijderd ben ik snel door gaan lopen want het begon nu wel aardig laat te worden. En toen het meest ongelovelijke ooit: De persoon die mijn fiets heeft gejat kwam toevallig voorbij! Ik weet dat hij het was want het was mijn fiets waar hij op fietste!! Ik riep "hey! gast!" en rende naar hem toe. Hij zag me aankomen en ging vol op de pedalen staan en scheurde weg. ik wou het al bijna opgeven vanwege de snelheid van mijn racefiets, maar toen knapte de ketting ineens en de beste man vloog van z'n fiets recht met z'n kop tegen een langtaarnpaal aan! Zijn verdiende loon!!! Ik ben voorzichtig naar hem toe gelopen, maar hij bewoog neit meer dus heb voor de zekerheid de ambulance gebeld. Heb vervolgens met mijn fiets op een afstandje in de gaten gehouden wat er ging gebeuren. 10 minuten later kwam de Albulance, maar de man bleek overleden te zijn. en ze gooide hem naar binnen.. Ik ben snel naar huis gefiets. Met mijn halve pak koffie :D Het was al bijna middennacht. dus ik ben snel aan de slag gegaan. Ik de het koffiezetapparaat aan, stak ondertussen wat kaarsjes aan. zette de 55" 4K TV aan en op Kotters favoriete zender: (je mag raden wat dat is!). En ging voor de spiegel staan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...