Ga naar inhoud

CDAB 119 [CXIX] Spring is coming


The brick

Aanbevolen berichten

[Nou, in het film-topic waar jij dit geintje uitlegt verschijnt de alternatieve tekst ongeveer op de plek van de comment. Bij mij niet](/s kut ramon)

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 870
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Als jullie voor mijn schrijfwerk geen respect kunnen opbrengen, zal ik mijn boeltje pakken. Bende, verschrikkelijke, achterlijke, jaloerse hypocrieten. En kom achteraf niet janken. Zo, de witte man tussen alle negers is boos. En mijn account blijft, zodat jullie laffe hypocrieten deze niet kunnen gaan misbruiken. Trek jullie plan verder. Beste Relic, Ik weet dat ik al een tijdje niet meer actief ben op dit forum. Maar toen ik dit bericht las wist ik dat ik terug moest keren om mijn boreale broeder een hart onder de riem te steken. Ik weet dat dit forum vol zit met mensen zonder smaak of verstand. Het type dat een Chopin nocturne niet kan onderscheiden van Amelie troep. Het type dat liever Kluun leest dan Dostoevsky. Het type dat Socrates ter dood had veroordeeld als ze tijdens zijn proces in de jury gezeten hadden. Maar Relic, begrijp dat échte kunst de tand des tijds zal doorstaan. Ja, Vincent van Gogh was een straatarme gek tijdens zijn leven. Het 19e eeuwse equivalent van iemand die op het powerweb post. Maar zie nu! Een heel museum op het museumplein in Amsterdam is gewijd aan zijn werken! Japanners en Chinezen vliegen de halve wereld over om zijn werken te zien! Ik begrijp dat het op dit moment voelt alsof je een Mexicaan bent die illegaal naar de VS wil verhuizen, maar tegengehouden wordt door een veel te hoge muur. Maar hou vast aan de hoop Relic! The arc of the moral universe is long, but it bends towards justice! Laat je niet tegenhouden door allemaal haters met een minderwaardig DNA, maar blijf schrijven! In het Nederlands, Engels, leer er desnoods een derde taal bij! Ik zeg: hoe meer talen, hoe groter de kans op onsterfelijke roem voor de grootste schrijver die Vlaanderen ooit gekend heeft. Vergeet Rubens, vergeet de uitvinder van de patat. Jíj zult de grootste Vlaming ooit zijn. Hou vast mijn vriend, maak jouw leven een diamant in de kosmische woestijn.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

het was niet zo serieus, al bedoelde ik niet complimenteren als complimentjes geven, maar als een toevoeging geven aan een narcist heeft misschien een andere behandeling nodig (al is dit wel lastig, want wanneer je zijn/haar grootsheid in twijfel trekt, riskeer je dat je die persoon kwijt raakt)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wow ik kijk hier een paar uur niet en relic is weg. Wat heeft hij gedaan?

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...