Ga naar inhoud

Reorganisatie van de community


OMGWTFBBQ

Aanbevolen berichten

  • Reacties 254
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Om even in het algemeen te reageren: we zijn de afgelopen maanden om verschillende redenen inderdaad minder actief geweest (ik ben zelf bijv. naar China verhuisd), maar dat wil niet zeggen dat er op de achtergrond geen mods aanwezig waren. Tevens geeft dat jullie ook geen vrijstelling om de grenzen van de regels op te zoeken. Mocht je graag elke nieuwkomer willen uitschelden of belachelijk maken, dan verwijs ik je graag door naar een ander forum. Bestaat het forum van Darknessfood nog?
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Enkel inhoudelijke reacties/topics De charme is juist dat dit hier amper gebeurd, en niemand lijkt daar problemen mee te hebben, op een aantal zuurpruimen na misschien. >dat de community langzamerhand in een ware puinhoop aan het veranderen is. Is dit niet een beetje overdreven? Ik zie niet veel verandering, het is altijd een soort van puinhoop geweest en dat maakt het hier juist goed vertoeven. Ik begrijp dat er enige handhaving moet plaatsvinden maar sla daar a.u.b. niet al te ver in door.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is me ten ore gekomen dat Arendjan geband is omdat hij het niet eens is met het nieuwe beleid en volgens de mod ´de grenzen opzoekt in de comments´. Hij gaf enkel aan wat er allemaal mis mee was en geeft INHOUDELIJK COMMENTAAR op deze beslissing en vooral op de manier waarop dit naar de community gecommuniceerd wordt. Belachelijk dat hij daarvoor een ban krijgt, vind je het gek dat dit een zooitje ongeregeld is als eerst iedereen afwezig is en men vervolgens denkt lid te zijn van de NSDAP?

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Het is het moderator team opgevallen ... > gaan **we** tijdelijk de regels flink aanscherpen > Mocht je het idee hebben dat iemand anders zich niet aan die regels houdt, ga dan niet zelf reageren op die persoon maar **stuur een PM naar een moderator**. > we zijn de afgelopen maanden om verschillende redenen inderdaad minder actief geweest (ik ben zelf bijv. naar China verhuisd), maar dat wil niet zeggen dat er op de achtergrond geen mods aanwezig waren. Ik juich dit initiatief verder toe, maar ik deel net als de rest hieronder de vraagtekens die worden gezet bij de inzet en vooral de aanwezigheid van de moderatoren. Er word het beeld geschetst van het 'moderator team' als allesziende en altijd-aanwezige macht, die nu met een (vernieuwd) schrikbewind komt om orde te handhaven. Wie wil je daar mee voor de gek houden? Er zijn nauwelijks mods, en degene die er zijn zijn nauwelijks aanwezig. Alleen Soldier was enigszins actief op de community én hij is actief op de Discord (de andere mod daar is Roel, maar die zie ik beduidend minder). Er is geen actief en coordinerend modteam dat actief de vinger op de pols heeft (en als dat wel zo is merken wij daar weinig van). Soldier en Roel zijn de enige die regelmatig te zien zijn, ShadowFly komt na een jaar afwezigheid tevoorschijn om het werk van zijn vriendin te pluggen, OrangeMic is nauwelijks te zien, Labbers en Avant waren gestopt; waar is dit 'modteam'? (En waarom is Enzevil geen mod?) Om dan ineens hard naar voren te treden met woorden zoals "het modteam" word dan terecht niet serieus genomen en bekritiseerd. Er word terecht met argwaan naar 'het modteam' gekeken omdat 'zij' (vooral Roel) met grote woorden praat maar niet veel laat zien. Communiceer duidelijk en laat die aanwezigheid ook merken. Laat zien dat er een 'modteam' is die zich actief inzet voor de community. Dan word jullie autoriteit wellicht meer erkend en worden jullie acties minder als fascisme beschouwd. Anderszijds hebben de leden van deze community ook gewoon te slikken dat er (omgangs)regels zijn die deze plek prettiger (kunnen) maken. Ik vind een totaalverbod op schelden een beetje onnodige kuising, maar pesterige, denigrerende en discriminerende opmerkingen, die hieronder worden aangeduid als 'het charme van de community', zijn helemaal niet charmant. En de ban van Arendjan is belachelijk, hij benoemd scherpe punten die ons allen dwarszit, of hij dat nou op botte wijze doet of niet. Om hem te ontbannen is dan ook niet meer dan terecht.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...