Ga naar inhoud

Reorganisatie van de community


OMGWTFBBQ

Aanbevolen berichten

  • Reacties 254
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hmm.. >maar pesterige, denigrerende en discriminerende opmerkingen, die hieronder worden aangeduid als 'het charme van de community', zijn helemaal niet charmant. Ik weet niet waar je dit vandaan haalt, maar ik denk dat niemand hier vind dat discriminerende opmerkingen onder de ''charme van de community'' vallen. De denigrerende / pesterige opmerkingen.. tsja, die zijn er, maar het is hier geen viva en het zegt meer over jezelf als je je gepest voelt omdat iemand op een forum een ''pesterige opmerking'' maakt. Ik vind het allemaal wel meevallen en zie ook in de meeste van deze posts toch niet serieus/gemeend zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben het hier wel mee eens op het punt van dat de community erg hard is na. Als je je door users, die conform de regels posten, gepest voelt moet je misschien wat haar op de zak groeien, want 90% is als satire bedoeld en op andete plekken op het internet gaat het er veel erger aan toe. Overigens is Enzio teruggestapt als mod een paar jaar terug, was zijn eigen keuze. Misschien moeten andere mods hier een voorbeeld aan nemen. Leuk dat je een drukke baan hebt of in China zit en goed werkt aan je leven, maar haal het niet aan als excuus voor je functioneren als mod op deze site. Als je niet over de tijd of middelen beschikt om fatsoenlijk te moderen moet je een stap terug doen en iemand anders de functie laten uitoefenen. Tevens is het ook handig om je af te vragen waarom deze mods constant users tegen zich in het harnas werken, waar Erik en Enzio dit probleem niet hadden. Dit is te wijten aan een gebrek aan open eenduidige consequente communicatie. Dit zag je Enzio en Erik constant doen bij het verwijderen van posts. Een opmerking als "hij zocht de grens op" is niet duidelijk, vaag omschreven en zodoende komen er vragen over. Dit wekt de indduk dat de wil er niet is om een uitleg te geven, en dan wek je irritaties op. Bij Roel is dit al jaren een terugkerend thema. Het meest sneue van alles is dat ik hier een jaar of 4 kom en de situatie hier altijd hetzelfde is geweest en er niet of niet consequent ingegrepen werd. Beschamend dat het moment dat de maat vol is, als reactie komt op reacties een mod die zijn eigen agenda pushed. Wekt de indruk dat de teringzooi eigenlijk geen flikker uitmaakt, totdat een mod zelf zich aangevallen voelt, waar de reacties op de mod mijns inziens ook nog eens terecht zijn. Ook dit is weer een voorbeeld van gebrek aan consequentheid en transparantie.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Om bij te dragen aan een beter forum/community bied ik bij deze mij aan als woordvoerder van de mods, waarbij ik fungeer als aanspreekpunt van klaagzang over onterechte bans, een informatiepunt van beslissingen van de mods en de beargumentatie ervan, hiertoe hoef ik niet eens daadwerkelijke modpowers te hebben maar kan een hoop onvrede uit de lucht halen door een luisterend oor te bieden en de beweegredenen toe te lichten. Groetjes Jas.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...