Ga naar inhoud

Reorganisatie van de community


OMGWTFBBQ

Aanbevolen berichten

  • Reacties 254
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ben het overigens niet per se oneens met de strekking van dit topic, maar ik denk wel dat het gedrag van de users voor een deel te wijten is aan jarenlange veronachtzaming van dit deel van de community. Ik weet niet hoe lang dit gastenboek in z'n huidige vorm bestaat maar het werkt nog altijd niet naar behoren en ik kan me voorstellen dat sommige users daar cynisch van worden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Tevens vind ik het wel raar dat er al absurd lang geen reet gedaan wordt aan deze site. Er is al in 1876 een nieuwe site beloofd met goed werkende shit, waar men volgens mij nog steeds aan moet beginnen. Naast dat is het eerst verwaarlozen van een gedeelte van de website om vervolgens alles te verbieden waarvan jullie huilie gaan doen een beetje krom. Ik post misschien niet veel, maar ik hou de boel zeker in de gaten. Zoveel spam wat dagenlang blijft staan en waarop nu gezegd wordt "ja wordt beter nu". Had al een jaar geleden aangepakt moeten worden i.p.v. een spontane muur te bouwen aan regels die je weinig bewegingsruimte geven tot het maken van een kutgrap. Ja die kutgrappen moeten gemaakt worden, dat is al achterlijk lang zo. Beetje jammer dat het spontaan compleet kapot gemaakt wordt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit ellendige stukje webdesign werken we al 6 jaar mee. En als je dacht dat de frontend belabberd is, dan heb je de mod tools nog niet gezien. We kunnen niet eens IP's vergelijken of sticky topics maken. IP bans konden ooit uitgedeeld worden door de 'technische afdeling', maar die functie heeft iemand daar nu gesloopt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Noatak ik ben het helemaal met je eens dat de moderators de laatste tijd te afwezig waren. Gelukkig heb ik in ieder geval weer wat meer tijd nu en we zijn ook aan het bespreken om een extra mod aan te stellen. Er wordt dus aan gewerkt. @batmanjepper: het feit dat een reactie 'conform de regels' is, wil nog niet zeggen dat een hele reeks aan beledigende reacties geen verkeerde indruk achter kan laten. Meestal worden dit soort reacties als grapjes bedoeld, maar voor iemand die nieuw is, is dat niet altijd duidelijk. Om dezelfde reden gaan we nu ook strenger letten op gescheld met ziektes. Hoewel jij daar misschien geen moeite mee hebt, wil nog niet zeggen dat anderen het ook niks uit maakt. De algemene indruk wordt er gewoon door verziekt (hah). Ik heb overigens al eerder aangegeven dat Shadowfly misschien niet zo actief is op de community, maar hij houdt zich voornamelijk bezig met de frontpage.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...