Ga naar inhoud

Reorganisatie van de community


OMGWTFBBQ

Aanbevolen berichten

  • Reacties 254
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Een reorganisatie klinkt ook alsof er een wijziging in het moderatorschap komt.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ivm adverteerders en vindbaarheid op Google is het beter om reactie met bepaalde inhoud te verwijderen. PU is en blijft een bedrijf, dus reclame inkomsten zijn erg belangrijk. Sowieso wordt iemand geband ivm content die niet is toegestaan, dus het zou een beetje raar zijn om die reacties/topics wel open te laten. Ik zou zelf voorstander zijn van het 'inklappen' van reacties in plaats van het verwijderen, maar die mogelijkheid hebben we helaas niet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm ik dacht dat Solder24 die info al had gegeven, maar kan het inderdaad niet terugvinden. Arendjan is geband omdat hij overduidelijk bezig was met het uitdagen van de moderators en daarmee doorging nadat hij zelf al aangaf een PM te hebben gekregen. Daarbij plaatste hij een aantal (ondertussen verwijderde) reacties die misschien als grapje waren bedoeld, maar niet door iedereen als zo werden opgevat. Ik weet overigens niet alle details, want een aantal comments waren al verwijderd door andere moderators voordat ik ze kon gelezen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Allicht is het handig niet alle posts van iemand te verwijderen nadat hij/zij een ban heeft gekregen? Ik vind het allemaal een beetje verwarrend nu. Na een lang beraad met het modteam zijn wij voornemens voortaan na het verwijderen van berichten zelf een bericht te plaatsen met: >Bericht van (plaats hier de betreffende username) is verwijderd. Als je mazzel hebt en de mods in een goeie bui zijn zou het kunnen zijn dat de reden voor het verwijderen er zelfs bij staat! Ik had eigenlijk gehoopt dat het aanpassen van de betreffende post een optie zou zijn, maar helaas. Daarvoor moeten we nog even wachten op het eind van de zomer.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee psssst wp, paspoort kopen? Ik heb zoveel ziekelijke dingen op deze site voorbij zien komen de afgelopen jaren die nooit zijn verwijderd dat ik me niet kan voorstellen dat daar nu opeens rekening mee gehpuden wordt. Voornamelijk ook omdat diezelfde berichten nog steeds leesbaar zijn in oude topics.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Stel iemand zoekt op 'Wolfenstein II review', dan wil PU zo hoog mogelijk staan. Gezien Google automatisch een soort rating geeft aan websites gebaseerd op inhoud, zou PU lager kunnen komen te staan door nare comments, veel links naar andere websites met lage ratings of links websites uit een andere categorie (zoals porno). Daarbij wordt waarschijnlijk geen onderscheid gemaakt tussen een artikel gepubliceerd door een redactielid of een comment van een willekeurige gebruiker.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Squall: Als het goed is worden alle topics over paspoortjes kopen en dergelijke verwijderd, die vallen genoeg op ;). Dat we af en toe een comment over het hoofd zien is ook niet zo gek, want het is onmogelijk om alles te controleren. Mocht het echt iets ernstigs zijn laat het dan gewoon weten aan een moderator ipv achteraf klagen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...