Ga naar inhoud

CdAB 125 [CXXV] Joost mag het weten


marCiano

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

> Er is weer een vers blik kutmongolen opengetrokken Nou hebben de meeste van die kutmongelen op z’n minst nog een eigen stijl. Dit in tegen stelling tot onze vriend Hardcore_gamer wat zonder twijfel de meeste sneue actieve user is op de site. Heb deze deze gast echt nog nooit op een grappige, opvallende of gevatte uitspraak kunnen betrappen. Types als Early hebben op z’n minst nog een eigen, karakteristieke smoel. Helaas ontbreekt het bij earlycore echt aan iedere vorm van creativiteit en mijn goede voornemen is dan ook hem vanaf nu te gaan negeren. Oh en voordat je hierop gaat reageren zal ik je alvast voor zijn: “hahahahahahahahaha”
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Wie? En wie was jij ook alweer? Mijn favoriete rappert. >Ik moet denken aan die ene keer dat Erwin, zo'n rare vogel in de Discord die al lang weer gevlogen is, mij broodnodig de echte naam van Filemon moest DM'en. Dat vond hij blijkbaar heel spannend om te vertellen of zo. Knap van hem :'). Het is niet alsof het een geheim zoals de echte naam van Jort is ofzo. >Er is weer een vers blik kutmongolen opengetrokken. Eens. >En is het niet een idee om PUjunior.nl op te zetten? Beetje zoals de Donald Duck Junior, daar kunnen dan sommige personen voortaan gaan posten met hun leeftijd/IQ-genoten Avant-La-Lettre waardeert de ironie van dit bericht.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Erik, alles goed? Ervaar jij nou enige mate van nostalgie bij het scrollen door deze CdAB, of wil je begrijpelijkerwijs je ogen uitsteken bij het zien van deze pagina? Ik hoor het wel, groetjes.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...