Ga naar inhoud

CdAB 113 [CXIII] Als ik val sta ik op, als ik sta val ik op


Maikush

Aanbevolen berichten

  • Reacties 848
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Als jij op deze website wilt posten word je geacht om aan de regels te houden. Die regels heb ik niet zelf verzonnen, daar staan PU en het mod team achter. Ja hartstikke leuk dat je zelf geen verantwoordelijkheid neemt. Maar dan alsnog heeft de pu geen kut te vertellen over mijn familie en mijn relatie met hen. Enige die gekrenkt kan worden van een belediging op mijn familieleden ben ik zelf, aangezien mijn familie niet actief is op dit forum. ( Dit is ook de enige motivatie voor deze regel die ik kan verzinnen, maar misschien kun je er zelf nog meer geven, ben benieuwd). Als ik aangeef dat ik er geen problemen mee heb, is dat aan mij. Niet aan ed, Wouter, BBQ of wie dan ook. Groeten

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het ook erg lastig om te luisteren en zie algemene waarschuwingen ook als iets waarbij ik dit als een persoonlijke aanval moet zien en mijn gal moet spuwen want het beleid is superkut en dat is echt zo! Zelf doe ik overigens nooit iets fout.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ja hartstikke leuk dat je zelf geen verantwoordelijkheid neemt. Maar dan alsnog heeft de pu geen kut te vertellen over mijn familie en mijn relatie met hen. Klopt, maar zij bepalen wat wel en niet op hun website kan. Als jij dan toch lekker wilt dat mensen je familie beledigen, dan vraag je daar maar lekker naar op je eigen gastenboek.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat er bepaalde regels heersen omtrent het plaatsen van reacties begrijp ik, de redenatie van de waarschuwing die ik kreeg begrijp ik echter niet zo. >Als wij mods je nog een keer grappen zien maken over de kinderen of andere familieleden van gebruikers hier, dan kan je een maand lang van de site verdwijnen. Ik beledigde toch helemaal niemand met mijn reactie? Ten minste, het is je eigen keuze of je aanstoot neemt aan een bepaalde uitspraak, maar wat ik probeer te zeggen is dat ik dus geen grapje maakte over de kinderen van iemand specifiek. Ik heb alleen twee quotes van een zekere Belgische user op deze site gecombineerd tot een zeer ludieke opmerking (al zeg ik het zelf) dat goed aansloot op Dunne's opmerking over zijn 'homozoontje' die idols won en was absoluut niet bedoelt als een persoonlijke aantijging. Misschien dat jij me kan uitleggen waarom je mijn reactie wel voor een persoonlijke aantijging aan zag?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...