Ga naar inhoud

CdAB 114 [CXIV] Als je een smurf wurgt, welke kleur krijgt hij dan?


quincy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Gebant, Radeloos, Onmacht, Bang, Sprakeloos. Behoefte aan… Een arm om je heen, Een luisterend oor, Iemand om eens je hart bij uit te storten, Tegenaan te huilen of te schreeuwen, Gewoon een vriend of vriendin aan je zijde in deze onzekere strijd!

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gewoon gebant zijn gaat weer over, maar als je een perma-ban krijgt stort je hele wereld in. Het besef mijn tijd is bijna voorbij dat is een heftige les. De bezoekjes aan de frontpages. de cdabs en de pms. steeds weer die beproeving van menselijke emoties. Dan de confrontatie en reacties van sommige mensen om je heen, kop op en het komt wel weer goed, zinloze opmerkingen zonder enig gevoel. Het verwerken en accepteren van deze vreselijke tijd doet je beseffen wat werkelijk belangrijk in het streven naar je eigen overlevingsdoel.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>>Ik zou het eerder vergelijken met iemand een BWM-rijder die bumperkleeft, rechts inhaalt, te hard rijdt, door rood rijdt, mensen afsnijdt, zelfs nadat hij er boetes voor heeft gekregen in vergelijking met een politieagent op een fiets zonder licht. (oftewel je Inb4). Maar beide moeten wel hun rijbewijs inleveren, want gelijke monniken gelijke kappen! Jezus, heb je nog last van je reet?

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Domme Blahblah, dat was op GG, zo belangrijk ben jij nu ook weer niet. Snel, zet je schutter op en schiet ze, ik heb je overigens gezien op Tinder. Elfjarige meisjes met heimwee naar de gloriedagen van Justin Bieber zijn om nostalgische redenen fan van u! Kan ik toch niet weten joh, je zegt bekant elke dag dingen die je alleen zou verwachten van iemand die psychotisch is. Je bent trouwens nog steeds te dom om te poepen dat je je eigen advies van negeren niet opvolgt. Wat betreft de jb opmerking, maakt me alleen maar slaperiger, die grapjes uit 2009. Ik heb geen tinder maar leuk geprobeerd, verder snap ik niet echt wat je zegt door je Vlaamse afkomst. Ken mensen die nog maar een jaar in Nederland wonen die nog duidelijker zijn lol
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...