Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

Die arme GlobalHaloPro4U, de coronamaatregelen zijn hem uiteindelijk teveel geworden als ik de comments zo lees. Ik voel me als iemand die door het gekkenhuis loopt. Terwijl je door de gang loopt, hoor je vanachter de deuren allemaal wappies schreeuwen en onzin uitkramen. Zo voelt dit topic ook aan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Denemarken, Oostenrijk en Israël sluiten vaccinalliantie Denemarken, Oostenrijk en Israël gaan gezamenlijk optrekken in het onderzoek naar en ontwikkeling van coronavaccins. Dat heeft premier Netanyahu bekendgemaakt tijdens een bezoek van de Oostenrijkse kanselier Kurz en de Deense premier Frederiksen aan zijn land. Via een fonds willen de drie landen investeren in nieuwe productielocaties in Israël en Europa. Andere landen kunnen zich aansluiten bij het initiatief, aldus Netanyahu. Volgens Kurz moet Europa zich voorbereiden op vaccins voor de komende jaren. "Deskundigen verwachten dat we minstens twee derde van de bevolking ieder jaar moeten inenten. Daarom zijn er 'tweedegeneratievaccins' nodig, zei Kurz tegen de Oostenrijkse publieke omroep ORF. Morgen overlegt de bondskanselier met Eurocommissaris Breton, die verantwoordelijk is voor de coronavaccinatie, over het nieuwe initiatief.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Prachtig hoe je de afgelopen dagen samen met je holneukertje het de hele tijd over mij hebt. Kennelijk kan je niet stoppen aan mij te denken, volgens mij ben je verliefd. Niet zo gek ook, want alle wijven vallen voor mijn charmes en jullie 2 zijn het meest verwijfd van allemaal.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...