Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

Waarom is het zo belangrijk voor je als iemand maagd is? Je zit er zo mee dat je het waarschijnlijk zelf bent. Je hebt uiteraard nauwelijks informatie over me en gist maar gewoon in het wilde weg. Geloof maar lekker wat je wilt hoor poepsiewoepsie, ik zit al in je hoofd, als je je kaarten goed speelt binnenkort in je kont.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Prachtig hoe je de afgelopen dagen samen met je holneukertje het de hele tijd over mij hebt. Kennelijk kan je niet stoppen aan mij te denken, volgens mij ben je verliefd. Niet zo gek ook, want alle wijven vallen voor mijn charmes en jullie 2 zijn het meest verwijfd van allemaal Geweldige puberredenatie. Je hebt het over me dus je bent verliefd !!! :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Influenza is wel te beheersen met een vaccin. Elk jaar krijgen risicogroepen een griepprik. Voor de rest ben ik benieuwd naar de onderbouwing van: >Corona is net als Influenza. Het is niet uit te roeien met een vaccin En >als je gezond bent heb je geen vaccin nodig. Je bouwt zelf weerstand op en boven de 70 jaar heeft het pas nut

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een onzin. Ten eerste is het voor iedereen gevaarlijk met een verminderde kans als je onder de risicogrens zit. Daarnaast kan je er permanente schade aan overhouden, zoals hersenschade en long schade. Weerstand voor een virus kan je NIET opbouwen als je niet in aanraking komt met het virus. Hoe je daar bij komt is mij een raadsel. Corona is niet net zoals influenza het zijn twee totaal verschillende families enige overeenkomst is dat het allebei een virus is. Stomme wappies.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...