Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

Ik wil je graag op je plaats wijzen, dus vandaar deze comment. Ondanks dat de EU de coronavaccin paspoort wilt invoeren voor het al te belangrijke zuid Europese toerisme seizoen a la deze zomer, en elke tegenslag zie Astra Zeneca vaccin, elke route zal vertragen, en daar enkele corona vaccin doden aan zijn verbonden vanwege economisch gewin en snelheid van het vaccineren, en dat niemand aanklopte voor het beste vaccin ter wereld te fabriceren en te distribueren wereldwijd is wel een klap in het gezicht van het aantal corona doden, Terwijl meerdere variaties zich dagelijks continue ontwikkelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wist je dat ook al heb je weerstand opgebouwd en ook bent gevaccineerd, (dus je ook super beschermt voelt,) je corona kan krijgen en doorgeven aan gevaccineerde en ongevaccineerde terwijl jezelf niks merkt? En dat corona zich nog steeds verspreid met alle kopieer foutjes a la mutaties van dien en opeens super dodelijk kan worden? Dank u wel voor de weergave.
Link naar reactie
Delen op andere sites

The Great One: He Rock, je had mijn auto geleend toch en zou hem heel snel terugkrijgen zei je?! The Rock: Ja klopt, maar je krijgt hem niet terug, maar omdat The Rock zo aardig is, mag je er over een week een uurtje per dag mee rijden. The Great One: He Rock waar de f*ck slaat dat nou weer op, het is mijn auto!! The Rock: Huh, waarom ben je nou zo boos? Je mag er toch een uurtje in rijden. Raar hoor dat je zo reageert.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Corona is net als Influenza. Het is niet uit te roeien met een vaccin en als je gezond bent heb je geen vaccin nodig. Je bouwt zelf weerstand op en boven de 70 jaar heeft het pas nut (uitzonderingen daar gelaten). Soms is het toch fijn dat totale achterlijkheid niet besmettelijk is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

9,5 op de 10 mensen zijn (Hier in NL) ingeënt tegen je reguliere ziektes. 9,5 op de 10 mensen die jij en ik kennen zijn best wel normaal, gezond. Niks mis mee. Een enkele (0,5 op de 10??) Is een internetwappie. (of anderzijds een vorm van tegendraads because) 1+1 = Half Life 3! derp
Link naar reactie
Delen op andere sites

7:20 uur - 'Coronavaccins zijn binnen een jaar niet meer effectief' Het gros van 76 epidemiologen uit 28 landen verwacht dat binnen een jaar het coronavirus zodanig muteert dat de meeste huidige vaccins niet meer effectief zijn. Die inschatting doet twee derde van hen in een enquête die is uitgevoerd door de zogeheten People’s Vaccine Alliance, waarvan onder meer Oxfam Novib en Amnesty International deel uitmaken. Bijna driekwart van de ondervraagden zei dat het delen van patenten en kennis de wereldwijde vaccinatiedekking zou kunnen vergroten. Dat is volgens de geënquêteerden belangrijk omdat 88 procent van hen verwacht dat een aanhoudend lage vaccinatiegraad in veel landen het waarschijnlijker maakt dat vaccinresistente mutaties optreden
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...