Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
In die 1.8 miljoen waar ze het steeds over hebben gaan ze uit van de leeftijd vanaf 13 jaar. Die mogen toch nog niet zuipen, dus waarom die kroegen dicht houden? Die paar lui die niet gevaccineerd zijn boven de 18, merendeel wel, gaan op eigen risico. Maar gevaccineerden dragen dat virus veel minder lang met zich mee of over, dus die lui zijn echt wel beschermt. The Rock kan er niet bij dat we mensen hiermee echt indirect verplichten zich te laten vaccineren (want dagelijks een test doen om überhaupt op een terras te komen is waanzin). Het komt in jouw lichaam, daar hoor je eigen beschikking over te hebben, niet door directe of indirecte dwang. The Rock heeft er voor zichzelf voor gekozen zich te vaccineren, maar vindt het waanzin dat mensen die dat niet willen in principe gewoon verplicht worden en anders buiten de samenleving worden geplaatst.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelukkig wel gratis testen voor een bakje koffie op het terras! Scheelt weer boze mensen. The Rock zou alleen wel een avondklok invoeren, want vanaf 00:00u en je bent binnen in de kroeg met dezelfde mensen, kan je natuurlijk wel makkelijk corona oplopen. Poppenkast, lekker juichen voor niks, en de nieuwsuitzendingen doen vrolijk mee alsof we eindelijk van anderhalve meter af zijn ?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit soort verhalen zijn afschuwelijk natuurlijk. >"It wasn't that they didn't want to be vaccinated -- they planned on it," she said. She was adamant that this was a personal choice and each wanted to learn more about its safety prior to being inoculated. Altijd hetzelfde verhaal. Dit wens je niemand toe, maar ik vraag me bij dit soort uitspraken wel altijd af op welk bewijs van veiligheid ze nou precies zitten te wachten? In de meeste westerse landen is de overgrote meerderheid van de bevolking gevaccineerd. Ik kan me geen enkel medicijn bedenken dat inmiddels op meer mensen uitgetest is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben tot inkeer gekomen. Ondanks dat ik covid heb gehad heb ik me toch laten vaccineren. Niet alleen voor mezelf maar voor mijn gevaccineerde broeders en zusters. Ik heb spijt dat ik afganen " zand apen" heb genoemd. Ik begrijp dat er niet veel draagvlak is voor mijn afkeer jegens moslims. Mede daarom heb ik me laten vaccineren. Nu hoor ik bij de superieure beweging van gevaccineerden. Kijk, ik wil ook gewoon een groep haten en er is meer draagvlak voor haat tegen die vieze ongevaccineerden. Het lage tuig dat nu loopt te janken dat ze een QR code moeten laten zien!!!1!! Broeder en zusters!! Hoed u voor deze leprozen!! Zij zijn werkelijk bedreven in deceptie! Zij zullen alwaar een valse QR tonen!! Weest op uw hoede voor deze ongevaccineerde charlatans!!11 opdat zij u niet besmetten met hun smerige onreinheid1!!1 Mooi meegenomen ook dat ontzettend veel moslims niet gevaccineerd zijn trouwens. Maar het gaat mij niet om moslims. Het gaat mij om die lage, die smerige, vuile ongevaccineerden. Weiger ze bij welke deur zij ook aankloppen met hun smerige corona geïnfecteerde vingers!!1! Wij zijn de gevaccineerden!!1 wij zijn één!!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Welles! Nee maar serieus, welke leiders, en hoe pakt hun beleid precies zo uit dat ze het volk tegen hun in het harnas jagen, en is dat percentage dat klaagt wel representatief voor de gehele bevolking, enz.? De Nederlandse wappies bijv. zijn luid en krijgen veelvuldig een podium op TV en sociale media, maar die beslaan slechts een fractie van de samenleving. Evenals ongevaccineerden in het algemeen nu, even als voorbeeld; die beslaan ook maar maximaal 10% van de bevolking. (Dit is wat betreft vaccinaties in ieder geval, er zijn een dozijn andere kwesties waar de kabinetten Rutte mee hebben lopen kutten en waar flinke groepen in de samenleving woest over zijn. Ik noem maar wat, neem de woningmarkt, klimaat, degelijk bestuur, betaalbaarder maken van studeren, gezondheidszorg, bezuinigingen in de zorg, enzovoort.) Enfin, mijn punt is, wélke leiders doen het slecht en wát doen ze volgens jou verkeerd? En wat kan er verbeterd worden?
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Noatak Doordat de leiders totaal niet voorbereid waren op een wereldwijde pandemie, krijg je nu dus deze twee deling van gevaccineerden en ongevaccineerde mensen. Dan krijg je taal zoals die Belgische premier naar je hoofd geslingerd. Terwijl het die leiders waren die deze situatie hebben laten ontstaan. En diezelfde leiders die het totaal verkloot hebben lokken je met prijzen om een vaccinatie te nemen. En zulke onzin. Kijk ook naar Frankrijk, daar demonstreren 100.000 mensen tegen de corona pas.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mensen stop met neuken!!1! De kans dat je besmet raakt met soa's en corona is veels te groot. En condoom helpt niet tegen genitale wratten en daar loop je je hele leven mee vraag maar aan Avant en Noat... Nee.. hahaha. Die niet. Je wil toch niemand besmetten!!??1 Is trouwens ook goed voor het millie euj. Dus stop met neuken, voor jezelf, voor anderen en voor de planeet!!1!1 Geld niet voor mij trouwens. Ik wil de dames en heren het ultieme plezier van een nacht met mij niet onthouden. Voor de rest van jullie stelletje slappe mini piemels en drogen pruimen. NO MORE SEX!!!11
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...