Ga naar inhoud

Coronavirus (COVID-19-virus)


Roald

Aanbevolen berichten

Reb3nga, dat jij mij een Wappie noemt zie ik alleen maar als een compliment, thanks! Verder mag je je muil houden en je brievenbus in de gaten houden voor de volgende oproep, anders is je vaccinatie spaarkaart verlopen. Laat jezelf maar lek spuiten de komende maanden? en vertrouw Hugo op z'n blauwe oogjes en laat hem lekker voor je nadenken aangezien je dat zelf niet kan. Succes, je zal het nodig hebben in de toekomst.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als een 3e spuit me beter tegen corona beschermt en hij wordt aangeboden ga ik hem lekker halen. Noem me een schaap, maar ik kan inmiddels weer lekker zuipen, reizen, naar voetbal, naar kantoor. Ik word regelmatig getest op COVID en heb het nog steeds niet gehad, terwijl ik redelijk op dezelfde manier leef als voor COVID. Veel plezier met je tot in de lengte der dagen druk maken over een groot wereldcomplot. Voor mij persoonlijk is met dank aan de vaccins het hoofdstuk COVID afgesloten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals de naam al zegt, speelt messenger-RNA de rol van boodschapper. Rond de prikplek krijgen cellen in het lichaam van degene die het krijgt toegediend instructies van het mRNA om het spike-eiwit zelf te gaan produceren. Het immuunsysteem herkent dat eiwit als vreemd en valt het aan. Als de gevaccineerde persoon later in aanraking komt met het coronavirus, herkent het afweersysteem het spike-eiwit en komt het in actie.
Link naar reactie
Delen op andere sites

En het liefst iets wat we op de korte / middellange termijn zullen merken. Dus geen "in 2030 worden jullie allemaal impotent en kunnen jullie geen erecties meer krijgen. Het enige wat jullie op dat moment nog seksueel op kan winden zijn foto's van de schoenen van Hugo de jonge" of iets dergelijks
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben al langer lid van de VVD. Dat is wel fijn tijdens de pandemie. Als VVD lid ben je in zekere zin lid van het NWO planningscomité. In de VVD nieuwsbrief krijgen we iedere week haarfijn uitgelegd wat de laatste stand van zaken is in het grote joods-communistische wereldcomplot, en welke soundbites we de wereld in moeten flikkeren om vrijdenkers zoals Marcos in bedwang te houden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik bespeur hierin een kritische insinuatie van sceptische aard dat crisissen goed te voorspellen zouden zijn, en allicht de daaruit vloeiende fringe-opvatting dat niet voorbereid zijn op een crisis wellicht een teken is dat crisissen ons bewust moeten schaden. Maar ik vertrouw erop dat mijn observatie hier enkel toeval is en Steen dit niet denkt. Een crisis kenmerkt zich vaak door plotseling en relatief snel op te komen. Je kunt de voortekenen wel opsporen en indammen, maar een crisis maakt zichzelf een crisis door grotendeels onverwacht te zijn, of wellicht zelfs onontkoombaar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...