Ga naar inhoud

CDAB 115 [CXV] De beste stuurlui worden gebanned


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik duidde inderdaad op etnische groepen wegzetten vanwege hun afkomst/fysieke gedaante, racisme dus. Kritiek hebben op de islam (of christendom, boeddisme, sikhisme, hindoeïsme, etc) is totaal geen racisme nee. Islamofobie is wel een dingetje, niet zo gek vanwege de oorlogen en terrorisme uit islamitische hoek, maar dat is niet een juiste vertegenwoordiging van islam. De vraag of islam wel past in onze liberale samenleving is verder wel een goeie discussie, maar het is al gebleken dat de gematigde en progressief-ingestelde, en zelfs meer conservatieve moslims gewoon nette burgers zijn zoals Henk en Ingrid. Maar ja goed er zijn ook stouterds en stromingen waar we harder op moeten treden (salafisme jwz), mja. Maar onze vriend Relic draaft hierin altijd door tot het xenofobische en haatzaaiende toe.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wow is echt oneerlijk, Peter noemde ook iemand een racist en die werd niet gebanned. Er wordt met twee maten gemeten, wat onterecht van de mods. Nooohhh echt stom! Zo, hebben we dat ook weer gehad. Hoe is jullie weekend jongenss??? <3

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is gewoon ter voorkoming van het eeuwige gezeik wat altijd volgt na een ban. De inhoud ervan is ook altijd hetzelfde dus als het hier al staat scheelt dat weer een discussie. Overigens wilde ik gewoon een beetje positief afsluiten met m'n post, maar blijkbaar is daar alleen wat mis mee als ik dat doe. >gefeliciteerd Dit vond ik leuk, je eeuwige optimisme blijft me verrassen!

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...