Ga naar inhoud

'Nieuwe' PU


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 269
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik zette mijn abo een paar maanden geleden stop. Gaat het magazine nu ineens toch veranderingen krijgen. Voel nu al gelijk weer de drang het blad te gaan kopen.. xD Wat ik vooral mistte waren (meer) uitgebreide (p)reviews met iets van technische diepgang. Iets serieuzer mag wel hoor, het niveau houden we verder wel 'op niveau' middels de website. ;-)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Print is zeker niet dood in mijn ogen. Heb nog wel enkele magazines die ik geregeld lees (of op geabonneerd ben) waar een digitale variant echt niet tegenop kan. Sommige magazines komen wel nog maar vier per jaar ofzo... Alleen de inhoud moet kwalitatief goed zijn in een hoogwaardig uitgevoerd blad. Dus dik papier met een stevige kaft.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
De veranderingen zijn niet heel groot, maar Wouter is wel nadrukkelijker aanwezig in het blad zo lijkt het. Z’n altijd abominabele filmrubriek heeft meer pagina’s (late sequels jezus wtf echt), de kulum gaat over een totaal oninteressante vriend van me, hij staat twee keer bij de memorabele quotes, zit in de strip en ik vermoed dat ie thirsty is voor dat tattoo-meisje (pardon ‘artist’) die hij een hele pagina gunt voor die werkelijk oerlelijke mando-prent. Het gesmeek op de redactiepagina om asjeblief het blaadje te redden getuigt ook al niet van veel klasse. Maak gewoon iets wat de moeite en het geld waard is. Dat is dit niet. Want dit is toch wel een van de slechtste exemplaren ooit.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is slechts een eerste opzetje. Volgende maand moeten er meer veranderingen doorgevoerd zijn. Overigens heeft *Yo!Post!* weer de verouderde intro gekregen. >Zoals vorige maand al aangekondigd, hebben we besloten de ... Yo!Post! is onder Martin ongeveer 2 jaar geleden geherlanceerd en niet vorige maand net aangekondigd. Slordig.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...