Ga naar inhoud

'Nieuwe' PU


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 269
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • 3 weken later...
Ik zie de nieuwe PU van deze maand trouwens, is nou serieus de Framedrop strip eruit gesloopt? Dat was nou ongeveer het leukste wat dit blad had.De vervanging is dan een tekening? Kom op zeg....als dit een plaatjesblad gaat worden, dan stop ik er ook na dik 20 jaar abonnee zijn mee.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wanstaltig nummer. Krijgen de redacteuren nu maar gewoon te horen dat ze alles mogen neerknallen wat in ze opkomt? Kom op: niemand zit te wachten op fanfics van totaal talentloze lilliputters. Of ‘discussies’ van girl gamers die het eigenlijk helemaal met elkaar eens zijn en dus maar wat gaan zitten beppen. Het aan de kant zetten van de trouwe striptekenaar en daarvoor in de plaats een chick een etalage geven die bij de hku nog niet door de eerste selectie zou komen (ik blijf bij m’n theorie dat Wouter thirsty voor haar is) ... dat is de druppel. Het is klaar. 2021 zal een Bruggetje te ver blijken voor PU.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik sluit me helemaal bij je bericht aan. Kap eens met die films en series, daar zijn tig andere sites voor die dat beter en uitgebreider doen. PU lees ik voor games. Waar zijn de retro-rubrieken gebleven? Die waren juist tof. En de Framedrop eindstrip weg laten is sowieso onvergefelijk. Ik ben het PU gevoel ook kwijtgeraakt het afgelopen jaar en bij de nieuwe nummers al helemaal. Als het een mooie plaatjes-magazine wordt en dan zeker nog geleid op de manier zoals nu,dan weet je zeker dat je eind dit jaar de boodschap krijgt dat je het blad kan cancelen. Heel erg jammer. Vraag oudgedienden als JJ en Jurjen eens hoe het ooit was, dat was de tijd toen men het blad wel massaal las.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...