Ga naar inhoud

'Nieuwe' PU


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 269
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Eens met Tick. Met name sommige N64 games vind ik zwaar lastig nu nog te spelen. MK64 is een hel qua handling als je honderden uren MK8 gespeeld hebt. Goldeneye of PD is met al die framedrops in de multiplayer ook haast niet speelbaar. Bij snes games heb ik dat veel minder, maar die games zijn dan ook een stuk eenvoudiger op het gebied van controls.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
FINALLY...... THE ROCK HAS COME BACK TO PU..... het blad om precies te zijn!! Een overduidelijke vooruitgang dit nummer, doordat The Rock zijn opwachting mocht maken. The Rock verwacht minstens tot gast hoofdredacteur benoemd te worden voor het volgende nummer, al zal er dan wel een ton stagiairs opengetrokken moeten gaan worden, om al die knaken te tellen die dan binnen komen rollen uit de verkopen van The PUeple’s Champion

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

En The Rock en Stone Cold Early Gamer in 1 post in de PU! Dat is als Johan Derksen en Louis van Gaal op een romantische vakantie. Maar goed, The Rock felicititeerd Stone Cold Early Gamer met dit hoogtepunt in zijn leven!

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie de rubriek Revanche graag terugkomen. Hopelijk is deze niet definitief gekilled. Wat mij wel bevalt is dat de (p)reviews en features allemaal minstens twee pagina's behelzen. Geen één pagina reviews meer die eigenlijk te kort zijn voor voldoende uitleg en diepgang. Het Mario-artikel van Jurjen is echt meesterlijk. M'n complimenten!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zeer goed ja. Ook tof hoe eerlijk en open hij zijn hele leven beschrijft aan de hand van de Mario games. Jurjen is wel echt de fijnste schrijver van PU. Die hoeft niet semi-stoer te doen zoals een aantal anderen om boeiend te zijn. Wou dat hij elke maand uitgebreid over Nintendo mag schrijven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...