Ga naar inhoud

'Nieuwe' PU


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 269
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • 3 weken later...
The Rock ziet net de nieuwe PU op de deurmat liggen en het ziet er heel goed uit op voorhand. The Rock gaat er snel aan beginnen en komt op zeer korte termijn terug met zijn allesomvattende mening. Front mag er iig wezen vindt The Rock en The Rock kan voor het eerst Neo’s Art een keer waarderen, zeer waarderen zelfs!
Link naar reactie
Delen op andere sites

The Rock vraagt zich af of jij van de andere kant bent? Disclaimer: The Rock wil vooral niet insinueren dat The Rock iets daar tegen zou hebben, The Rock waardeert iedereen binnen de LGBTQXYZPIKDS-community. The Rock draagt geen verantwoordelijkheid voor gekwetste linkse zielen met zijn uitspraken.

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 3 weken later...
The Rock heeft de laatste (zomer) editie weer doorgenomen, 2x zelfs want de postbode was te laat en The Rock ging toch echt op vakantie een paar dagen dus dan maar langs de plaatselijke Bruna wannabe. Goede editie, leuke special er in verwerkt. Wel zou The Rock graag meer eigen smoel van de redacteuren terug zien. Vroeger (nog niet eens zo lang geleden), leefden de redacteuren meer als soort van eigen karakters. De PU voel als een soort Real Life soap met uitgesproken personages als redacteuren. Als The Rock een tip mag geven aan de redactie, dan zou hij dat graag meer terugzien. Dat is wat The Rock betreft wat de PU de PU maakte en het unique selling point van het blad/merk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

En The Rock stelt voor om Ed gewoon 1x per maand Bladeren met Ed op te laten nemen, dat zou echt top zijn. En een gast column van Jan maandelijks moet toch ook te fixen zijn denkt The Rock. Of iedere maand een andere oud redacteur een column laten schrijven over een onderwerp uit de industrie geheel naar keuze van 1/2 pagina’s, zodat de PU vibe meer terugkomt.

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, eigenlijk nog over de vorige. Mijn god dat verdomde politieke/sjw sausje van Wouter er over heen. Eerst lekker Trump bashen en later nog even keihard DEUGEN. "Er zijn wel belangrijkere dingen dan games op dit.moment'. Als ik interesse heb in die zaken kijk ik als het nieuws of YouTube. Daarvoor lees.ik niet de PU. Ik lees de PU al sinds 1998(!) en dit sinds 1.5 jaar vallen mij die politiek gekleurde opmerkingen mij op. (Even ter info, ik vind Wouter een zeer goed schrijfer en pakt zijn rol zeer goed op!) Maar laat die gekleurde opmerkingen over politiek en met name SJW aub uit de PU! Dit doet afbreuk aan het leesplezier. MVG, een trouwe lezer voor meer dan 20 jaar!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...