Ga naar inhoud

'Nieuwe' PU


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 269
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

The Rock denkt dat het dan eens tijd gaat worden dat die zogenaamde strijdbijl die jij aanhaalt eens begraven gaat worden voor de kwaliteit van het blad. Het lijkt The Rock niet dat al die redacteuren met gezeik weg zijn gegaan, zijn er een paar, maar echt niet zoals jij nu stelt het overgrote deel. En daarnaast is het vaak al vele jaren geleden, dus The Rock ziet niet in waarom dat niet zou kunnen.

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vraag aan ieder die nog maandelijks de PU leest. Dit was mijn eerste PU in jaren. Waren de dubbeldikke zomeredities altijd zo klein? 99 pagina's is niet zo heel veel voor een blad van bijna negen euro. Helemaal niet gezien de hoeveelheid reclame die erin staat. Voor zover ik me kon herinneren waren de zomeredities vroeger veel dikker.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Okidoki, Sinds 2018 zijn er weer zomeredities. PU's voor twee maanden en totnogtoe altijd 100 blz. Daarvoor verscheen PU zo'n 20 jaar lang 12 keer per jaar en was er dus niet sprake van een aparte zomereditie. Weer daarvoor zijn er nummers in de zomer verschenen die geldig waren voor twee maanden. Deze waren inderdaad dikker, maar bevatten ook meer advertenties.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Yups, Game Genie was politiek, want er waren rechtszaken erover, verschillende landen kregen verschillende wetten, en de verliezen en winsten van Codemasters/Galoob had invloed andere bedrijven (zoals Gameshark). De PU had een duidelijke voorkeur (kreeg geld voor reclame), er waren andere bladen (zoals Nintendo Power) die totaal over de Game Genie zwegen. Inderdaad, bijna alles is politiek, want bijna alles is onderdeel van een politieke stroming. Nieuwe labels en originele spellen zijn ook politiek: denk bijvoorbeeld aan hoe Capcom tien jaar lang deed tussen SF3 en SF4, of hoe XBox omgaat met geklaag over alleen Gears/Halo/Forza uitbrengen. Mijn vermoeden is dat sommige mensen het vervelend vinden als de PU politiek bespreekt dat ook besproken wordt door bekendere media (krant/journaal/NU.nl). Persoonlijk vind ik dat mooi, want ik wil dat mijn hobby deel maakt van het nieuws. Als computerspelcultuur in staat zou zijn om NIET politiek te zijn, dan zou het zo abstract moeten zijn als kinderprogramma's en puzzels. Doe mij maar een medium (en hun bladen) die over mijn zorgen gaat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het sowieso bizar dat je van 12 naar 11 nummers gaat, maar wel de kosten jaarlijks ziet stijgen en de kwaliteit minder ziet worden. Laatste nummers waren overigens wel goed, al kent deze zomereditie minder leuke specials dan die van laatst toen Jurjen een paar keer zwaar op dreef was. En wat ik een groot verschil met vroeger vind is de redactie. Destijds in de 90's en 00's waren het echt persoonlijkheden, nu proberen ze gemiddelde schrijvers te cultiveren. Dat hele Wonderspons gedoe heb ik altijd irritant gevonden en ook Wouter is gehyped, terwijl hij er voor mij op geen enkel vlak uit springt. En ik mis Ed. Dat Bladeren met Ed vond ik altijd erg ontspannend. Zo jammer dat het weg is. Benieuwd of PU het gaat redden met oog op de toekomst. Het is wel een blad met waanzinnige historie. Ben al jaren bezig de boel te herlezen. Zit nu begin jaren 00, pak af en toe een nummertje om door te kijken. Een nostelgiebom is dat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Even over de zomernummers van de Power Unlimited. In 2018 zijn ze terug gegaan van 12 naar 11 nummers. De normale nummers tellen 76 pagina's. En de zomernummers tellen 100 pagina's. In de jaren '90 waren er ook zomernummers. En die waren dikker dan de huidige zomernummers.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
Laat The Rock hier een petitie starten om de enige eindbaas die Bigger, Balder en Better is dan The Great One terug te brengen voor zijn Billions and Billions of Fans voor een maandelijks item, Blader met Ed! Onderteken je comment standaard met #bringbacked en laten we Don Poweroni eenmaal per maand onze zielige leventjes verblijden met dit fenomenale item! #bringbacked
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit doet mij toch wel pijn.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry hoor, maar The Rock is net met pijn en moeite door de intro van Wouter heen in het nieuwe nummer, en het comic gezever komt nu alweer The Great One zijn strot uit. Zo houden we idd geen papieren PU meer over, kap daar nou eens mee. Heeft de People’s Champ hier 2 maanden op moeten wachten, krijgt hij dit weer door The People’s Strot geduwd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...