Ga naar inhoud

'Nieuwe' PU


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 269
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Jammer dat niemand van de (hoofd)redactie hier reageert. Zou de communicatie makkelijker maken. Ik zou ook graag willen weten waarom Framedrop niet gewoon achterop met een hele pagina staat. Ik lees geregeld oude PU's door, die strips zijn echt briljant. Ben trouwens ook benieuwd naar waar PU nu staat. Begin dit jaar zouden ze het een jaar bekijken voordat ze gingen beslissen of het tijdschrift nog levensvatbaar is als blaadje.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
The Rock is het zo goed als eens met Biertje, al kan hij dat thee leut stukje wel waarderen. Maar die artrommel mag er meteen uit, raar dat dat in de plaats van Framedrop is gekomen. Wellicht een geldkwestie. En verder idd graag meer JJ en Jurjen stukjes, die steken er echt met kop en schouders boven uit.

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wouter hihi afgeschlderd als een nerd die poept en meestal er niks van bakt , 2 jaar geleden. Nu degene die meestal vind dat het om hem draait, spelletjes , altijd verklein woordjes , Nederlands matig, van Wouter. Slecht , zijn schrijven is gebaseerd op een mening , je leest iets, waar het over gaat is redelijk onduidelijk .
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
Klopt. Ook dat vind ik al dieptriest. Wel dezelfde kosten lappen maar dan maar 11 nummers krijgen ipv 12. Ja, het zomernummer is een paar pagina's dikker, nou poe poe. Ze doen er wel alles aan om de abonnees zo min mogelijk voor zoveel mogelijk te geven, zo voelt het. Toffe rubrieken schrappen, onzinnige rubrieken zonder inhoud toevoegen en dan nog wat ik net benoemde. Ik lees in het blad dat ze in 2021 nog bestaan, maar vraag me af of ze nog een jaar op deze gare wijze door kunnen gaan zonder dat men afhaakt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Biertje-erbij Helaas gaat PU met ingang van 2021 terug van 11 naar 10 nummers per jaar. Het is überhaupt een wonder dat PU in 2021 nog mag bestaan. Wouter heeft een jaar de kans gekregen om er wat van te maken (met alle bezuinigeningen van dien), kennelijk is het voldoende geweest voor Reshift om er nog een jaar aan vast te plakken. (met jammer genoeg weer extra bezuiningen)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het lijkt The Rock dat er toch een flinke bezuiniging op kosten plaats moest gaan vinden, vandaar alles naar freelance en bijvoorbeeld besparing door geen paginagrote strip meer te doen. The Rock heeft wat dat betreft liever dit dan geen PU. 11 nummers naar 12 kan The Rock ook nog mee leven als dat het blad bestaansrecht geeft, maar hoe ga je het jaar invullen dan als je op 18 januari pas met de volgende PU komt. Ze noemden deze PU toch ook al nummer 12/1? Zou iig zonde zijn als het blad zou verdwijnen, blijft iets leuks om te lezen, stukje nostalgie en met de immer groeiende games business moet er zeker nog ruimte voor zijn is The Rock van mening. Misschien zouden we hier wat meer uitleg kunnen krijgen over bepaalde keuzes, dan zal er vast meer begrip zijn

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vroeger (tot een paar jaar geleden) was een reguliere PU 84 bladzijden en het kerstnummer iets dikker voor dezelfde prijs. Tegenwoordig is een regulier nummer 76 bladzijden, komt PU, met ingang van 2021 dus, nog maar 10 keer per jaar uit en zijn de dubbelnummers ook duurder, terwijl een jaarabonnement nog steeds (bijna) hetzelfde kost. (Rond de 60 euro) Het aantal adverteerders drastisch afgenomen wat natuurlijk het verminderde aantal pagina's per nummer verklaart. Met de reductie van het aantal nummers per jaar is de prijs van netto-nuttige pagina's (advertenties dus niet meegerekend) per jaar wel sneller omhoog gegaan. Bladlezers krijgen dus minder waar voor hun geld.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo LateGamer, hoe weet jij dit? Is er een bron die ik ook kan checken? Je verhaal klinkt overigens heel helder, ben bang dat het klopt. Ik zou het echt schandalig vinden als we nog maar 10 nummers krijgen. En helemaal als het abonnementsgeld hetzelfde blijft. Dan kan je beter stoppen en alles gooien op een online premium site zoals Gamekings doen. Ik vind dit naaierij van ongelooflijk niveau als dit echt zo is. En helemaal zonder abonnees in te lichten of een kans te geven om te stoppen aangezien de voorwaarden veranderen. Ze gingen ook al stiekem van 12 naar 11 nummers zonder fatsoenlijke verklaring.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou de PU overigens zeker gaan missen als ze stoppen, maar dit is natuurlijk allang een slap aftreksel van het geweldige blad dat het ooit was in de 90's en 00's. Toch vind ik het moeilijk om te stoppen. Helemaal omdat mijn collectie dan niet meer compleet is, heb alle PU's ooit gemaakt in huis. Eigenlijk zouden PU en Gamekings gewoon samen moeten werken. Beide partijen hebben een stel prima gasten, samen zou je echt een tof blaadje en site kunnen hebben. Ze vissen toch allemaal in dezelfde vijver.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...