Ga naar inhoud

'Nieuwe' PU


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

Het kan trouwens nog dubieuzer: https://www.reshiftstore.nl/bestel.asp?ACTIE=PU_BASIS_1JAAR Op de website waar je abonnee kan worden staat gewoon serieus nog vermeld dat je 12 edities bij een jaarabonnement krijgt. Een los nummer van de PU kost trouwens serieus 8,95 zie ik op mijn blaadje. Echt ongelofelijk. Dan heb je toch serieus nauwelijks nog losse verkoop? Paar jaar terug was een nummer toch 3,95 ofzo?
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 269
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Nou, dat was hem dan. De laatste Power Unlimited. Tekenend: 100 pagina's totaal oninteressante meningen van lui die de feeling met het onderwerp al ergens begin dit millennium zijn kwijtgeraakt. JJ fulmineert nog wat over mensjes die hun preordertjes niet hebben gekregen en kan nog ergens kwijt dat ie een bloedhekel heeft aan wokeness. Samuel blikt terug op betere tijden, toen hij nog cosplayde als prince of persia. Het hangijzer crunch wordt besproken door precies die personen die daar het minst geschikt voor zijn. Jurjen emmert vier pagina's over beginlevels (o.a. van open-wereld-games). En Wouter? Wouter blijft lullen, onder meer onder het kopje 'Onpopulaire Opunie' met een take zo niet hot dat je erop zou kunnen schaatsen. In een PU vol misplaatste, onverdiende nostalgie valt het nauwelijks op dat zelfs de 'volgende maand'-pagina een terugblik is, maar de goede verstaander snapt wat dat betekent: het is geweest. Het hoeft niet meer. Kom, we laten Stan Lee zich nog even in zijn graf omkeren en dan is het echt, echt einde oefening. This is the way the PU ends. Not with a bang but a whimper.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Biertje-erbij, Het bewijs is logisch beredeneerd. Normaal gesproken zijn er elf nummers: van januari t/m december. Dit nummer is een dubbelnummer, namelijk december en januari. Dat betekent dat het eerste nummer van 2021 het februarinummer is. Dan blijven er dus nog maar negen over voor de rest van het jaar en totaal dus tien voor geheel 2021. Dat van het adverteren met twaalf nummers terwijl het minder zijn heb ik ook een keer gevraagd. De nummers die voor twee maanden gelden worden als twee geteld. Zo schijnt het in bladenland te werken werd gezegd, ook al was dat niet het idee van de redactie. Is dus iets wat meer uitgevers doen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
Thanks Late! The Rock wist niet dat hij al eerder digitaal te lezen was. Had wel even een bericht op de FP gemogen als het blad later komt. Heeft The Rock voor niks Reshift gestalkt. Maar beter Late dan nooit!

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop wel dat er enige uitleg komt hoe de PU er voor staat. Denk dat iedereen wel begrip voor de situatie heeft, maar het is nu constant afvragen wanneer er weer een blaadje komt met december/januari en ook in de zomer. Krijg het gevoel dat het blad op de laatste benen loopt, maar hopelijk is dat niet zo. Zou mijn maandelijkse wc vermaak best missen. Ik lees PU niet meer voor de actualiteiten, maar wel voor leuke reportages en achtergronden. Maar deze week dus een nieuwe editie.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Yo padski. 14 jaar geleden zat Nino nog niet bij de redactie. De detreffende man is inmiddels ook alweer een paar jaar weg bij de PU. Dit is niet helemaal waar. Nino is inderdaad al een aantal jaar weg, maar heeft van 1973 tot 2007 (14 jaar geleden) bij PU gewerkt.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...