Ga naar inhoud

CdAB 132 [CXXXII] Trap op de rem, Ramon rolt door Arnhem


marCiano

Aanbevolen berichten

  • Reacties 325
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Okee, je hebt nu uitgelegd waarom je vindt dat het negatieve beeld van jou niet jouw schuld is. Dat past prima bij het beeld wat ik eerder van je omschreef. >(...)Maar kijk even naar wat je zelf doet nu, en dat je verwacht een heel verhaal naar mij te kunnen schrijven en dat opvolgen met: (...) Je loopt zelf te verkondigen dat je users gewoon gaat negeren als ze niet lief en gezellig doen, dan geef ik je de kans om elkaar met rust te laten... Maar dan moet je alsnog wel eerst op ingaan. Eveneens een bevestiging van het eerder omschreven beeld. >Ok, 2 dingen: Dat zijn twee argumenten wat neerkomt op dat je het niet wist. Als je een topic maakt om iemand te imiteren dan maak je die persoon daarmee belachelijk, of het nou grappig bedoeld is of niet. Daarbij loop je het risico dat het iemand is zoals phth en is het nogal triest om 'm belachelijk te maken. Als je zo'n risico neemt (door niet te weten wie die persoon is), dan moet je ook op de blaren zitten als het verkeerd uitpakt. Dat je dan verschuilt achter: "ik wist het niet" vind ik zwak. >wat wil je nu van mij en wat is je bedoeling nu om weer hierover te beginnen? Ik probeer je te laten begrijpen dat jouw gedrag en hoe je je profileert de oorzaak is van het negatieve beeld wat ik van je heb. En met een redelijk milde zelfreflectie zou je dan ook de oorzaak van "de mode" waar je het over had moeten kunnen verklaren. Hopelijk ga je dan wel gezellig doen in plaats van de farce die je aan het opvoeren bent. (farce is frans)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik spreek 5 talen, waaronder Frans, dank je. Ik zie dat je persé je gelijk wil hebben, dat mag van mij. Ik dacht een goed gesprek te kunnen voeren, maar je bent alleen maar uit op het verzieken van de sfeer. Kijk maar uit dat jij straks geen ban krijgt. Ga er maar van uit dat dit mijn laatste respons is naar jou, naar mannetje dat je bent.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik spreek 5 talen, waaronder Frans, dank je. Ik zie dat je persé je gelijk wil hebben, dat mag van mij. Ik dacht een goed gesprek te kunnen voeren, maar je bent alleen maar uit op het verzieken van de sfeer. Kijk maar uit dat jij straks geen ban krijgt. Jup, wederom ligt het aan iemand anders. >Ga er maar van uit dat dit mijn laatste respons is naar jou, naar mannetje dat je bent. Je gaat zelf de discussie aan terwijl ik je de keuze gaf om het te laten voor wat het is en daarna verongelijkt doen, slachtofferrol en proberen een ban aan te naaien. Maargoed, bewijs maar dat dat je laatste response was. ;)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...