Ga naar inhoud

CdAB 132 [CXXXII] Trap op de rem, Ramon rolt door Arnhem


marCiano

Aanbevolen berichten

  • Reacties 325
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Gedrag van nu, Nyx, of gedrag van voor de ban? Want als dat een vrijbrief is om me te blijven behagen dan weet ik ook weer hoe jullie logica werkt en houd ik daar rekening mee. Daarnaast ben jij een goed voorbeeld van wat er is gebeurd, je wil me ongevraagd de les lezen en wat ik ook doe, je blijft commentaar geven tot ik het beu word, hetzelfde gedrag naar jou vertoon en geband word. Dan kan jij weer zeggen dat het aan mij lag, meneer “laten we het over iets anders hebben maar stiekem toch nog even erop terugkomen”.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoorde dat wanneer je drie rondjes om Park Sonsbeek rolt dat er kans is dat je de befaamde rollende man tegen kunt komen. Tot zo ver heb ik dit geluk nog niet mogen hebben, ook niet met de lokroep "ik ben autodidact". Elke dag is een pijn voor mij maar het is het waard, opgeven is geen optie, ik heb te diep in deze peilloze diepte gekeken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap wat je eigenlijk wil zeggen. Maar kijk even naar wat je zelf doet nu, en dat je verwacht een heel verhaal naar mij te kunnen schrijven en dat opvolgen met: "Maargoed, bewijs maar dat dat je laatste response was." Waitwut!?!? Ga er maar van uit dat dit mijn laatste respons is naar jou.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...