Ga naar inhoud

CdAB 132 [CXXXII] Trap op de rem, Ramon rolt door Arnhem


marCiano

Aanbevolen berichten

  • Reacties 325
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Niet enkel het trollen, er wordt de laatste weken wel meer verwijderd zonder dat je terug kan vinden wát er is verwijderd of wat de reden is. Je kan niet eens meer zien of iemand een ban heeft dus dat dat gemeld wordt zou ook fijn zijn. Ben volgens mij niet de enige met deze mening.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap je punt, bij deze de reden: Het gekloot en getrol continue met accounts is ook de reden waarom we de comments verwijderen. Het klopt ook dat je niet ziet of iemand een ban ziet omdat het elders wordt opgeslagen nu, dus vandaar dat je dat niet meer ziet sinds de nieuwe site. Kan ik ook niks aan doen. De reden geven wij hier in het CdAB ook niet waarom iemand geband is, is lastig, begrijp ik compleet maar het is ook niet leuk voor de persoon die geband is dat hij door ons aan de schandpaal wordt gezet met de reden + de lange discussie die daarop volgt van waarom het onterecht is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

En dat gaat niet gebeuren hardcore gamer, ik ben ook best klaar met het jaren gezeik met elke actie dat we doen. We hebben ook regels die oa hier te vinden zijn: https://pu.nl/regels/ en eventueel: https://pu.nl/gebruikersvoorwaarden/ Ik raad ook aan om deze even goed door te nemen. Ben je hier niet mee eens dan verzoek ik je vriendelijk om elders te gaan zeuren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

En dat gaat niet gebeuren hardcore gamer, ik ben ook best klaar met het jaren gezeik met elke actie dat we doen. We hebben ook regels die oa hier te vinden zijn: https://pu.nl/regels/ en eventueel: https://pu.nl/gebruikersvoorwaarden/ Ik raad ook aan om deze even goed door te nemen. Ben je hier niet mee eens accepteer het en hou je daar aan. Dan is een ban ver weg. Ik wil gerust kijken naar een oplossing voor de verwijderde comments of we daar iets van een melding dmv een comment dat het verwijderd is kunnen geven, dat moet natuurlijk te realiseren zijn. Maar ga niet zeiken als dat ook niet goed is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...