Ga naar inhoud

CdAB 132 [CXXXII] Trap op de rem, Ramon rolt door Arnhem


marCiano

Aanbevolen berichten

  • Reacties 325
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Maar ga niet zeiken als dat ook niet goed is. Wat een vreemde manier van met je community omgaan. Er wordt hier al weken (ook op normale toon) naar gevraagd door redelijk wat mensen, en op het moment dat er eindelijk een transparant antwoord komt moet je er nog wel even achter melden ''dat we niet moeten zeiken''.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke, dan wil ik gerust naar kijken voor een melding dat het verwijderd is zodat jullie op de hoogte zijn van dat het weg is. Vind ik het geen probleem om dat te plaatsen als ik een comment weghaal. Exacte reden kan ik soms niet geven maar een melding dat het foetsie is vind ik geen probleem. Bij deze zal ik dat droppen. (een hele rits aan comments worden wel samengevoegd tot 1 comment) Excuses voor die zin, komt door de frustratie van de laatste weken vandaar dus ook dat m`n reacties fel overkomen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begrijpelijk, maar je hebt twee weken genegeerd wat je nu door middel van drie comments hebt opgelost. Dat de toon ''zeikeriger'' wordt is niet verassend als meerdere users twee weken lang een probleem aankaarten en er niet op gereageerd wordt. Edit: Toppie, lijkt mij een goeie oplossing.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op zich snap ik het wel, waar eerst een zero-tolerance was op het aanmaken van een dubbelaccount tijdens het hebben van een ban werd dat nu beloond met het opheffen van een permban. Het kan me voorstellen dat dat opgevat kan worden als dat er grijs gebied is voor het aanmaken van dubbelaccounts. Daardoor is het ergens wel verklaarbaar dat de hoeveelheid dubbelaccounts verdubbeld is, al ben ik het eens dat het frustrerend kan zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...