Ga naar inhoud

CdAB 132 [CXXXII] Trap op de rem, Ramon rolt door Arnhem


marCiano

Aanbevolen berichten

  • Reacties 325
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geen idee Avant, ik ga ervan uit dat de Amerikanen deze uitdrukking niet kennen, en daarom heb ik ze gebruikt, zodat ze ermee konden lachen. -edit- Ik ben eens gaan opzoeken wat idiom betekend. Dat is een zeer goede maar extreem moeilijke vraag om te beantwoorden. Het heeft betrekking tot de schrijfstijl. Maar iets uit je duim zuigen, heeft een negatieve connotatie, dus ik zou niet zeggen dat je een idiom uit je duim zuigt. Echter, voor de Amerikanen dat deze uitspraak niet kennen en waar de negatieve connotatie niet aanwezig is, zou je wel kunnen zeggen dat je een idiom uit je duim zuigt... Een vraag om stil bij te slaan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Haven't you read what I said in another comment-section about high end PC'S lacking behind, and that you are angry for it? >More people are saying this, people that understand these consoles are build for the future, and can create very complicated assets your PC just can't do, yet. >I understand you are angry seeing these images thinking: "Damn, my PC can't handle this with raytracing," >Without upgrading it the coming years, your PC cannot handle the more complex assets sooner or later introduced on the nextgen-consoles. Post de volgende keer maar weer niets, als iemand die echt in het IT veld rond kloot, dus met firmware, software en hardware, en niet alleen maar zich afrukt op computer spelletjes, heb ik acute aids in mijn v-vorm gekregen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat PC-gamers hier boos van worden, en op hun teentjes getrapt zijn, begrijp ik. Omdat de post zo ontworpen is. Ik maak heel duidelijk aan het begin van mijn post dat ik in een fanboy-oorlog verwikkeld was, en ik deed lekker mee. Soms is dat leuk, dan worden de PC-gamers boos en dan zijn de console-gamers blij. Maar mij ook goed, als deze bijdrage niet geapprecieerd wordt, dan zal ik zulke bijdrages niet meer leveren. Als hier in de CdAB geen ruimte is om een absurde en onnozele post te plaatsen, dan zal ik dat niet meer doen. Zuurpruim.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...