Ga naar inhoud

CdAB 132 [CXXXII] Trap op de rem, Ramon rolt door Arnhem


marCiano

Aanbevolen berichten

>people that understand these consoles are build for the future Hier bijvoorbeeld zet hij zijn lezer bewust op een dwaalspoor door een zin te schrijven die op een zogenaamde "past participle" (moet in het Engels want er is geen Nederlands equivalent voor deze Engelse vorm van verleden tijd) lijkt. Traditioneel gezien zou het "consoles were built" moeten zijn ("were" in plaats van "are" en "built" in plaats van "build"), maar Steve besluit beide woorden aan te passen waardoor er een soort hybride vorm van tijdsaanduiding ontstaat. Stukjes verleden tijd (de structuur), stukjes tegenwoordige tijd (de woorden). Het is hierin aan de lezer om de boodschap achter deze stijlfiguur te ontcijferen. Gewaagd. Dit zijn de teksten waar men over 100 jaar colleges over zal geven. "The style behind the text, collected writings of an anonymous author on the internet anno 2021".
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 325
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Woon al maanden in Arnhem, Ramon nog niet langs zien (of voelen) rollen. 3/10 Je moet ook wel weten wannéér je waar precies moet zijn. De Bigfoot van Arnhem laat zich enkel op bepaalde nachtelijke uren in de heuvels rond Arnhem zien. Overdag schuilt hij op zolder, waar hij nieuwe kennis vergaart.
Link naar reactie
Delen op andere sites

“Eisen van Viruswaarheid over coronamaatregelen afgewezen” Altijd lachen met die mafkezen? https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Den-Haag/Nieuws/Paginas/Eisen-van-Viruswaarheid-over-coronamaatregelen-afgewezen.aspx
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...