Ga naar inhoud

CdAB 133 [CXXXIII] Wie niet waagt, die blijft maagd


marCiano

Aanbevolen berichten

  • Reacties 347
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik appricieer je meedenken, echter denk ik niet dat het dit de beste oplossing is. De sfeer, het niveau en cohesie zouden denk ik sterk verbeteren als je iets meer moeite zou steken in je posts. Hopelijk heb je niet de instelling "ze deden kut tegen mij, dus vanaf nu doe ik alleen maar kut voor iedereen", want daar schiet niemand iets mee op. Als je niet open staat voor suggesties, laat dat dan weten dan steek ik daar ook geen energie meer in.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vind het zo apart dat je je om mijn posts druk maakt. Uiteraard onder andere omdat je bilmatties met de rest bent. Als je al mijn posts zou lezen zal je zien dat ik net zo normaal en niet normaal post als de gemiddelde user hier. Om even als simpel voorbeeld te nemen, reefa schreef hieronder dat hij ging douchen,maar over zijn post hoor ik je niet praten dat er geen moeite in is gestoken of ergens aan bij draagt. Je zal maar met mijn posts moeten leven en als ze je niet bevallen is dat niet mijn probleem.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Vind het zo apart dat je je om mijn posts druk maakt. Uiteraard onder andere omdat je bilmatties met de rest bent. Volgens mij insinueer je dat ik de kwaliteit van je posts aan de kaak stel, vanwege de drang om op te komen voor andere users die in dezelfde groep zitten. Ten eerste spreek ik voor mezelf, ik vind het storend als anderen voor mij spreken of namens een groep gaan spreken. Iedereen mag z'n eigen meningen hebben en als jouw mening botst met die van hen dan mogen ze dat zelf uitzoeken. Nogmaals ik ben en voel me geen spreekbuis voor een 'crew' dat blijkbaar bedacht is om de hoeveelheid minnetjes en kritiek te kunnen verklaren. >Om even als simpel voorbeeld te nemen, reefa schreef hieronder dat hij ging douchen,maar over zijn post hoor ik je niet praten dat er geen moeite in is gestoken of ergens aan bij draagt. Nu geef ik je gelijk die post naar mijn idee meer aandacht verdient, maar als een user al jaren hier komt en ook bewezen heeft dat hij/zij wel eens de moeite neemt om een leuke of gevatte bijdrage te leveren, dan bouw je inderdaad een soort krediet op waarbij je niet bij elke mindere post meteen afbrand wordt. De quotes die ik hierboven had genoemd zijn over een periode van 1 à 2 dagen, waarbij ik van mening ben dat het geen of amper toegevoegde waarde heeft. En nu kan ik me ook niet zo 123 een post herinneren van jou die krediet heeft opgebouwd. >Je zal maar met mijn posts moeten leven en als ze je niet bevallen is dat niet mijn probleem. Oké, tot zover dan mijn poging om je te betrekken bij de weg naar een betere sfeer hier. Maar dat geldt andersom dan ook, als mijn posts je niet bevallen is dat niet mijn probleem. >Als je al mijn posts zou lezen zal je zien dat ik net zo normaal en niet normaal post als de gemiddelde user hier. Hier gewoon is om, nadat iemand gezegd heeft dat hij naar 't ziekenhuis moet, een compleet misplaatst woordgrapje te maken? Waar ik mezelf over verbaas dat daar op z'n minst geen waarschuwing voor is gegeven, maar op die stoel zit ik niet meer en ben ik ook niet van plan meer te gaan zitten. Of bedoel je het niveau van de posts die ik gequote hebt, want ongeïnspireerde bagger is misschien momenteel wel normaal hier, maar dat betekent niet dat het je in dank wordt afgenomen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...