Ga naar inhoud

CdAB 133 [CXXXIII] Wie niet waagt, die blijft maagd


marCiano

Aanbevolen berichten

  • Reacties 347
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik wilde het daarbij laten, maar jij niet. Je achtervolgd me op de FP, zit overal te minnen, plaatst een song van je moeder is Henk en ga zo maar door. En je probeert uw gedrag te rechtvaardigen door het in mijn schoenen proberen te schuiven. Je bent een onvoorstelbaar klein kind, en dat je hierdoor nog maagd bent, moet je niet op mij afreageren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>want je hebt (expres of niet) al die posts gemist van hg en aj die me aan het aanvallen zijn uit het niets de afgelopen maanden Dat zou ik toch nooit doen? > leroy en ik hadden al eerder aangekaart dat we hier kwamen als gezellige leuke gamers, die in een toxic forum terechtkwamen De door en door gemene slechteriken van dit forum hebben jou als gezellige leuke gamer in ieder geval nooit klein gekregen. >Volgens mij al eens gekeken, alle Nederlandse sites al gehad, vond er niks spannends tussen. Ach joh, je hebt niet goed genoeg gezocht. Hier, alsjeblieft: https://forum.bodybuilding.nl/.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag voor het eerst Control op PS5 opgestart. Ik ben niet verder gekomen dan het eerste uurtje (ruim genomen), ik vind ‘t een saai uitziende game. Wie heeft het gespeeld van jullie en wat vond je ervan? Moet ik gewoon ff doorzetten of is het zo dat als het nu niet pakt, pakt het nooit?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahahahaha dit is zo ontzettend prachtig! Je betrekt veel te veel op jezelf, je bent voor mij echt zo belangrijk niet. Dat over je moeder is henk was echt naar helemaal niemand gericht, is gewoon een liedje met grappig domme tekst. Prachtig ook dat je jezelf zo aangevallen voelt, maar dan toch even maagd moet noemen. Ik ren meteen naar soldier want ik voel me beledigd en aangevallen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee jongens, zullen we de grootste digitale piemel ooit maken? Ik begin: 8===================================================================================================================================================================================================================================================================================================
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...