Ga naar inhoud

CdAB 131 [CXXXI] Al is het ego nog zo fragiel, gedraag je liever niet als een debiel


ajaxboy63

Aanbevolen berichten

  • Reacties 168
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

The Rock heeft even in zijn glazen bol gekeken en na de eerste ban van een week kwam er niet veel later weer een ban, na anderhalve week kwam de Big Dogg pas terug. Als je niet weet hoe lang je een ban hebt door geen communicatie (ziet Leroy als zo’n voetballer hopeloos naar de scheids zwaaien of hij weer binnen de lijnen mag).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geweldig. De opa van een vriend van me woont in St. Andrews en is lid van een van de golfclubs, dus ik kon met hem mee de baan op (voor maar 70 pond!). Als beetje golfer moet je ooit in je leven de hajj maken naar de plaats waar het allemaal is begonnen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat vooral erg gaaf is is dat het ook echt aanvoelt als een soort toevallige golfbaan die daar door de eeuwen heen is ontstaan. Op een hole lag 20 meter achter de teebox bijvoorbeeld een gigantische bunker, die zal daar ooit met een reden zijn aangelegd maar ligt er nu voor Jan lul. Ook is het grappig om te zien dat bunkers en waterhindernissen de standaard zijn omdat dat was wat je toevallig op st andrews tegenkomt. De baan ligt in de duinen dus vroeger waren er gewoon stukken zand tussen het gras, en er loopt toevallig een beekje over de fairway van de 1e / 18e hole dus vandaar dat er waterhindernissen zijn
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...