Ga naar inhoud

CdAB 131 [CXXXI] Al is het ego nog zo fragiel, gedraag je liever niet als een debiel


ajaxboy63

Aanbevolen berichten

  • Reacties 168
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Die keer dat je zonder aanleiding mij zwakbegaafd noemde en het daarbij nodig vond om ook gelijk mijn buurvrouw te beledigen. Ik kan best wel tegen een stootje, dus dat boeit mij eigenlijk helemaal niet. Maar ga nou niet de gezellige gast uithangen en je 'oprechte excuses' aanbieden. Wees een kerel en doe niet zo achterbaks als je nu doet. Users hier hebben mij voor veel ergere dingen uitgemaakt en toch heb ik wel een vorm van respect voor hen, die ik voor jou niet heb en denk ik ook nooit zal krijgen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Kinders was naar degenen die negatief reageerden op 1 van mijn comments, en die de grap niet wilden inzien en gericht op wie me gekkie e.d. noemden (waaronder jij in dat geval), wat niet nodig is. Mensen kleuters noemen is daarentegen wél nodig. Edit: Sure, bewerk je originele post waarin je dat doet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor Dunne (ik lees je comment net): Dunne, dat kan ik me niet herinneren en over je buurvrouw al helemaal niet. Ik geloof je wel hoor, zeg niet dat ik je niet heb beledigd. Ik bied nogmaals mijn excuses aan, als je die niet wil accepteren dan vind ik dat jammer. Kan ik het op een andere manier goedmaken?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...